• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sahaberler Beldesi Diyarbakır`a Çok Şey Kazandırılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Güneydoğu Genç İşadamları Derneği (GÜNGİAD) Başkanı Hakan Akbal ve Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, beraberlerinde bir grup yönetim kurulu üyesiyle birlikte KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu`nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.


Kurtoğlu: Sahaberler Beldesi Diyarbakır`a Çok Şey Kazandıracaktır

 

Ziyarette bir açıklama yapan GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, `Biz Muhammed Güzel Hocamızı, Van ilimizde yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı yakinen tanıyoruz. KHB Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu hocamızın getirilmesinin isabetli bir karar olduğunu düşünüyoruz. Mevcut sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üretebilecek bilgi, birikim ve deneyime sahip olan hocamız, ekibiyle birlikte kentimize çok şeyler kazandıracaktır. Sahabeler Beldesi bu kadim kente hizmet edeceklere, elimizden gelen katkıyı sağlayacağımızın bilinmesini isterim. Kendilerine hayırlı olsun diyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz` dedi.

 

Kurtoğlu: `Bu Bir Hizmet Yarışıdır`

KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Muhammed Güzel Kurtoğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, \"Bu kapı bir hizmet kapısıdır ve herkese ardına kadar açıktır. Allah`ın izniyle el ele verip güzel şehrimize kalıcı ve iz bırakacak hizmetler sunacağız. Hastalarımızın, refakatçilerinin ve hasta yakınlarının tüm sorunlarını çözmek bizim asli görevimizdir. Bunun için zaten bütün olanaklarımızı seferber etmiş durumdayız. Bu iş, bir hizmet yarışıdır. Hizmet sevdalısı bütün ekip arkadaşlarımla birlikte çaba sarfedip, sorunlara kalıcı ve köklü çözümler üreteceğiz.`Sağlıkta hiçbir zaman tasarruf olmaz` düşüncesinden hareketle sabırla, gayretle, azimle kesintisiz sağlık hizmeti sunacağız\" dedi.

 

Ensarioğlu Sağlıkta Kalite Artacak

Öte yandan Sağlık-Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu da bir grup yönetim kurulu üyesiyle birlikte KHB Diyarbakır Genel Sekreteri Muhammed Güzel Kurtoğlu`nu ziyaret etti.

 

Ziyarette Başkan Ensarioğlu, Sağlıkta Dönüşüm Programıyla beraber yürürlüğe giren Kamu Hastaneler Birliği`nin sağlık hizmetlerine hız ve kalite katacağını belirtti.

 

Ensarioğlu, \"Sağlık-Sen olarak ilimizde sağlık sektörünün sorunlarından değil, başarılarından bahsedilmesini istiyoruz. Sağlık-Sen Diyarbakır`da dört bin ülkemiz genelinde ise iki yüz bini aşkın üyesiyle yetkili sendikadır. Yetkili Sendika olmanın bilinciyle üyelerimizin ve Sağlık İş kolunun sorunlarını dert edinerek, sorunların köklü çözümü için samimiyetle alın teri dökerek sendikacılık yapıyoruz. Sağlık Bakanlığı`ndaki bu yeni oluşumun Sağlık çalışanlarının haklarını daha ileriye götürmesini ve Diyarbakır halkımıza sağlıkta sunum noktasında da hayırlara vesile olmasını diliyoruz\"dedi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir