• DOLAR 32.526
  • EURO 35.139
  • ALTIN 2490.885
  • ...
Bakan Davutoğlu O Anı Anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Gazze’de bir hastaneyi ziyareti sırasında duygulu anlar yaşamış ve gözyaşlarını tutamamıştı.

Bakan Davutoğlu o an neler yaşandığını anlattı.

Hastane ziyareti sırasında bulunduğu odaya 3 Gazzeli vatandaşın cenazesinin getirildiğini söyleyen Davutoğlu, “o manzara karşısında duygulanmamak mümkün değil, kendi evladınızın o durumda olduğunu düşünün, ne hissedersiniz?” dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu yaşananları şu sözlerle anlattı:

“Hastane ziyaretimde bulunduğumuz odaya 3 Gazzeli vatandaşın cenazesi getirildi. Biri 15 yaşında bir genç kızdı. Hemen ardından kızın babası ‘kızım’ diyerek feryat edince biz de bu durumdan çok etkilendik. Etraftakiler Türkiye dışişleri bakanı sizi teselli için burada değince bana sarıldı. O zaman bazı şeyleri daha iyi hissediyorsunuz. Bunu yaşamayan bilemez. Orada yatan cansız masum bedenin kendi kızınız olabileceğini düşünüyorsunuz. Sabah evde bıraktığınız kızınızın o halde karşınıza gelmesi çok zor bir durum. O anda Bakan olduğunuzu bir an için unutuyorsunuz. Keşke daha fazla teselli edebilseydim o babayı, keşke o geceyi o aile ile geçirebilseydim. Hiçbir şey evlat acısı kadar ağır olamaz. Şimdi soruyorum o 15 yaşındaki kız İsrail’e ne yaptı. Ne tür bir suçu var ki böyle bir muameleye maruz kalıyorlar.”

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir