• DOLAR 32.566
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2432.034
  • ...
Mücahitler 6 Siyonist Askeri Öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ne yönelik saldırılarına misilleme olarak Filistin direniş gruplarının dün ve bugün sabah erken saatlerde işgal hedeflerine attığı füzelerin altı işgal askerinin ölümüne ve onlarca işgal askerinin de yaralanmasına yol açtığı bildirildi.
 
Filistin Enformasyon Merkezinin haberine göre, Siyonist işgal ordusu, Gazze Şeridi`nden atılan bir füzenin şarapnellerinin isabet ettiği 18 yaşındaki işgal askerinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
İşgal güçleri ayrıca dün gece geç saatlerde Kuzey Nakab`da müteahhitlik şirketinde çalışan bir Siyonistin bölgedeki işgal güçlerine lojistik hizmet sağlarken düşen direniş füzesiyle öldüğünü ve biri ağır 17 kişinin de yaralandığını duyurdu.
 
İzzeddin El-Kassam Tugayları`nın dün akşam Tel Aviv`in güneyindeki Rishon LeZion kentine füze attığı ve bir apartmana isabet eden füzenin iki Siyonist işgal askerinin ölümüne yol açtığı bildirildi.
 
Siyonist işgal televizyonu onuncu kanalı, Rishon LeZion Belediye Başkanı`nın "Çok sayıda insanın ölmesini kesinlikle bir mucize engelledi. Değilse gerçek bir katliam olabilirdi" dediğini aktardı.
 
Filistin direniş gruplarının Gazze Şeridi`nden attığı füzelerin Bi`r Es-Seb`a`da da en az bir Siyonistin ölümüne ve on yedi kişinin yaralanmasına neden olduğu ifade edildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir