• DOLAR 32.598
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2498.054
  • ...
Mersin`e Yeni Bir Okul Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Törene; Vali Hasan Basri Güzeloğlu, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz, Şube Müdürü Erol Özdemir katıldı.

 

Samsun Valisi olarak görev yaparken projenin başlangıcını İstanbul Ticaret Odası Başkanı Yalçıntaş birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Vali Güzeloğlu, İstanbul Ticaret Odası tarafından 13 ilde yaptırılan okul ve lojmana şehit isimlerinin verildiğini belirtti.

 

Mersin Milli Eğitim Müdür Hasan Gül, 8 derslik olarak yapılan okul ve Arslanköy`de inşa edilen 10 daireli lojmanın çağın en son gereksinimlerine cevap verecek bir şekilde inşa edildiğine dikkat çekti. Hem okul binasının hem de lojmanın önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek okula adı verilen şehidin isminin dünya var oldukça yaşayacağını kaydetti.

 

İlimize bu eseri kazandıran İstanbul Ticaret Odası ve yönetimine teşekkürlerini sunduğunu belirten Gül, Bu okulda sorgulayan, soran, araştıran öğrenciler yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek geleceğin Türkiye`sini onların kuracağını dile getirdi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir