• DOLAR 32.53
  • EURO 34.906
  • ALTIN 2421.767
  • ...
Mersin`de kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mersin`de kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza, saat 20. 00 sıralarında Akdeniz ilçesi Karacailyas beldesi ile Demirhisar köy yolunda meydana geldi.

Güven Tuncer`in kullandığı 33 AFH 42 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 33 DU 155 plakalı otomobil bilinmeyen nedenle kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunan 4 kişi yaralanca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Toros Devlet Hastanesi`ne götürülen yaralılardan Atılgan Meyveci (32) ile Özcan Kaya, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mersin Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Kasım Kolunay ile Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi`ne kaldırılan Devrim Yılmaz`ın tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Kaza sonrası hastanede hayatını Atılgan Meyveci ve Özcan Kaya`nın toplandı. Kalabalık taşkınlık çıkarınca hastaneye çevik kuvvet polisleri sevk edildi. Öfkeli kalabalık ile polis arasında zaman zaman tartışmalar yaşandı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir