• DOLAR 32.496
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2490.962
  • ...
SON DAKİKA
Katil Siyonist Yine Saldırdı: 6 Şehid Daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Arap Birliği Genel Sekreteri Nebil el-Arabi ve Arap Birliği ülkelerinin dışişleri bakanlarının Gazze ziyareti esnasında İsrail, saldırılarını yoğunlaştırdı.

İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırısında 6 Filistinli daha şehid oldu, 3 kişi de yaralandı. Hamas`ın fırlattığı füzeler sonucu 5 İsrail askerin de yaralandığı bildirildi.

İsrail`in Gazze`deki es-Sabra semtine düzenlediği hava saldırısının ardından 6 Filistinlinin şehid olduğu, 3 kişinin de yaralandığı açıklandı.

İsrail`in Aşdot`taki bir alış-veriş merkezine düzenlediği bombalı saldırının bölgede maddi hasara sebebiyet verdiği bildirildi.
Öte yandan Hamas`ın, İsrail`in Eşkol ve Aşdot bölgelerine fırlattığı füzeler sonucu 5 İsraillinin yaralandığı kaydedildi.

Halk okullara sığınmaya başladı

İsrail, Gazze`nin İsrail sınırındaki Beytlahiye, Cebaliye, Beyt Hanun mahallelerine uçaktan attıkları bildirilerle mahalle sakinlerini, evlerini boşaltmaları konusunda uyardı.

Gazze`nin iç kesimleri de dahil olmak üzere birçok aile, BM gözetimindeki okullara sığındı.

Öte yandan İsrail İkinci Kanalı`nın askeri kaynaklara dayandırdığı haberine göre, İsrail`in Gazze`nin kuzeyindeki mahalle sakinlerini uyarmasını ``muhtemel bir kara harekatının sinyali olarak`` değerlendiriliyor.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir