• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Diyarbakır Esnafından Yahudi Zulmüne Protesto
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR-Siyonist ve terör devleti İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırıları protesto etmek amacıyla Diyarbakır`ın merkez Sur ilçesine bağlı, Hacı Baba Baharatçısı`nın sahibi Şahabettin Er, iş yerine Filistin bayrağını asarak, Yahudi mallarını boykot ediyor. Er, herkesi bu boykota katılma çağrısında bulunarak, esnafı Filistin` e destek amaçlı olarak tüm evlere ve İşyerlerine Filistin bayrağı asılması çağrısında bulundu.
 
İsrail Yok Olacaktır
Er, terör devleti İsrail`in 1948 yılından bu yana Filistin topraklarında işgal durumunda olduğunu belirterek, "Kudüs ümmetin kalbidir. Terör Devleti İsrail ise ümmetin kalbine saplanan bir hançerdir el birliği ile bu hançeri çekip ümmet bilinci ile tamir etmemiz lazım terör devleti İsrail in işgali 65.yılında ama Muhammedi direnişte 1433. yılındadır " dedi.
 
Er, terör ve korsan devleti İsrail in mallarını boykot etmesinin sebebini ise, " Özelde safımı belli etmem genelde Müslümanların saflarını belli etmede ön ayak olmaktır. Şuurlu Müslümanlar Yahudi mallarını boykot etmeleri âlimlerin içtihadınca farzdır. Tüm Müslümanların Yahudi zulmüne karşı duyarlı davranmasını gerekiyor" şeklinde açıkladı. (Yakup Moğulgani-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir