• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ders Kitaplarını Geciktiren AÖF`ye Tepki Yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - AÖF Bürosu Mersin şubesine yeni kayıt yaptıran öğrenciler, sınava 1 ay kalmasına rağmen hâlâ kitaplarını alamadıklarını dile getirdiler.
AÖF bürosuna giden öğrencilerin bir çoğu kendilerine ya bir kitap verildiğini ya da hiç kitap alamadan elleri boş olarak geri döndüklerini belirterek, sınavlara 1 ay kalmışken kitapların gelmemiş olmasına isyan ettiler.
 
Sınava 1 ay gibi kısa bir süre kaldığını fakat henüz kitaplarının gelmediğini söyleyen Mustafa Aytekin: "Ben Açık Öğretim Kamu Yönetim bölümüne bu yıl kayıt yaptırdım. Bu gün kitaplarımı almaya gittim Ama bana yalnızca bir kitap verip, diğer kitapların henüz gelmediğini ve yaklaşık 10 gün sonra gelebileceğini söylediler. Sınavlara 1 ay kaldı ve ben daha kitaplarımı alamadım. Sınava zaten bir ay kaldı. Sistem zaten bul yıl değişti. Sınava nasıl ve ne ile çalışacağız. AÖF`nin bu kadar yavaş çalışması bizleri mağdur ediyor" dedi.
 
AÖF bürosunda bekleyen diğer öğrenciler de, `Kayıt parasını almayı çok iyi bilen AÖF, kitapları verirken nedense o paranın hizmet karşılığını aksatıyor` sözleriyle tepkilerini dile getirdi. (Ramazan Tekyıldız - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir