• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Halkın Sorunlarına Çözüm Olmak İstiyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - Mustazaflar Hareketi üyeleri il il gezerek halkla buluşmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi`nde düzenlenen toplantıya Hareketin kurucu üyelerinden Said Şahin katıldı. Mustazaflar Hareketi`nin kuruluş amaçlarının ve hedeflerinin konuşulduğu toplantıda; vatandaşların merak ettiği sorulara cevaplar verildi.
 
Yoğun ilgi gösterilen toplantıda konuşan Said Şahin, hareket olarak kısa bir zaman sonra gerekli hazırlıkları bitirip partileşeceklerini ve yapılacak ilk yerel seçimlere gireceklerini söyledi.

Kendilerini topluma karşı sorumlu gördüklerini belirten Şahin; bu nedenle halka eşit, doğru ve gerçekçi bir hizmet vermek istediklerini vurguladı. Mustazaflar Hareketi olarak; toplumun her kesimiyle görüştüklerini söyleyen Şahin; gittikleri yerlerde olumlu tepkilerle karşılaştıklarını dile getirdi.
 
Müslüman halkın oyuyla belediyeleri kazanan kişilerin, belediye imkanlarını kullanarak kendi batıl ideolojileri doğrultusunda toplumu dinsizleştirmeye çalıştıklarını anlatan Said Şahin; bu gidişatı durdurmak için yola çıktıklarını söyledi.
 
Toplantı, katılımcıların sorularına verilen cevaplarla sona erdi. (İlyas Yıldız - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir