• DOLAR 32.522
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2430.76
  • ...
İsrail`in Gazze Saldırılıları Muş`ta Lanetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MUŞ - Muş merkez ve ilçelerindeki8 Sivil Toplum Kuruluşu, İsrail`in Gazze saldırılarını kınamak için ortak kitlesel basın açıklaması yaptı. Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açıklamayı STK`lar adına Bayram Güler okundu.
 
Açıklamaya yoğun katılım gösteren Muşlular, İsrail`e olan nefretlerini "Kahrolsun İsrail, Kahrolsun Amerika, Lailaheillalah Muhammed Resulullah, Lailaheillallah İsrail Lanetullah, Lailaheillallah Amerika lanetullah, Hamas`a selam direnişe devam`` sloganlarıyla gösterdi.
 
Gazze`de İsrail vahşetini anlatan Bayram Güler, dünyanın saldırılar karşısında sessiz olduğunu belirterek, "Gazze`ye düşen bombalar karşısındaki tavrımızda aynı zamanda bizim imtihanımızdır. Unutmayalım "Müslümanlar ancak kardeştir".
 
Şunu bilelim, Allah vardır ve Gazze`ye yardım eder, biz ancak kendimize yardım ederiz.
 
Sessizliğe bürünenler, Gazze`nin, Suriye`nin çığlıkları elbet sizi de cehennemde boğacaktır. Uzaktan seyredenler, Siyonistlere, diktatörlere köpeklik yapanlar bu ateş sizi de yakacak elbet" ifadelerini kullandı.
 
"Hükümetin Kınaması Yetmez"
Hükümetin bu işin kınamayla bitmeyeceğini bilmesi gerektiğini dile getiren Güler, "Hükümet reel politiği bırakıp İsrail`e karşı tavrını sertleştirmeli ve durumu idare etmekten vazgeçip ne yapacaksa bir an önce yapmalıdır.
Büyük şeytan Amerika ve Çocuk Katili İsrail`i kınıyoruz. Bu katliamlara ses çıkarmayarak zulme ortak olanları da duyarlılığa davet ediyoruz" dedi.
 
İsrail`in işgalci ve tecavüzcü bir devlet olduğunu belirten Güler, "Uzun yıllardır devam eden katliam ve işgale karşı onurla, kitapla direnen Filistinli kardeşlerimizin direnişlerini selamlıyoruz ve mübarek şehitlerimizin mirasları olan Filistin Direnişine olan desteğimizi Halit Meşal`in Sudan`dan İşgalci Siyonist Çete`nin suratında bir tokat gibi patlayan sözleriyle sürdüreceğimizi ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı. (İnan Sur, M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir