• DOLAR 32.574
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2425.809
  • ...
Gazzeli Bebek İsrail Ateşinde Yanarak Can Verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçlerinin dün akşam Kalendiya Mülteci Kampı`nda Filistinli bir ailenin evine attığı göz yaşartıcı bomba, evdeki yirmi aylık bebeğin yanarak ağır yaralanmasına ve daha sonra da hayatını kaybetmesine neden oldu.
 
Filistin Enformasyon Merkezi`nin yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Siyonist işgal güçleri Batı Yaka`nın çeşitli bölgelerinde Gazze halkına destek için düzenlenen gösterilere göz yaşartıcı bomba kullanarak müdahale etti.
 
Kalendiya geçiş kapısı yakınlarında Filistinli gençler ile Siyonist işgal güçleri arasında çıkan çatışmalar sırasında işgal güçlerinin 20 aylık Filistinli bebeğin yaşadığı eve göz yaşartıcı bomba attığını ve yatağı tutuşan bebeğin ağır yaralandığı bildirildi. Necip Ahmed Necip isimli bebeğin hastaneye kaldırıldığı fakat doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadığı ifade edildi.
 
İşgal altındaki El-Halil kentinin Babu`z-Zaviye bölgesinde Siyonist işgal güçleriyle Filistinli gençler arasında çıkan çatışmada da 13 yaşındaki Filistinli bir çocuğun ağır yaralandığı bildirildi.
 
İşgal askerlerinin açtığı ateş sonucu başından yaralanan İbrahim Ebu İyşe`nin hastaneye kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir