• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2291.65
  • ...
İsrail`in Döktüğü Kan`da Boğulması Yakındır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Siyonist İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırılarına tepkiler gelmeye devam ediyor. Türkiye Gençlik Konseyi bugün saat:14.00`da Gülistan Caddesi İnsan hakları Anıtı önünde yapılan basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkan Yardımcısı Necat Gülseven okudu.

 

Gazze`yi kana bulayan zalime karşı bütün Müslümanlar tek yürek olması gerektiğini söyleyen Gülseven, \"Dün olduğu gibi bugün de Siyonist İsrail`in zulmü devam etmektedir. Gazze`yi kana bulayan zalime karşı bütün Müslümanlar tek yürek olup dur demelidir. Hz. Muhammed (sav) diyor ki: \"Haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır\" Kutsal topraklarda ölüm saçan bu zalime karşı sessiz kalmak, insanlığımıza karşı sessiz kalmamızdır\" ifadelerini kullandı.

 

Ey ümmeti İslam Ayağa Kalkın!
Gazze`de çocukların, annelerin yürekten haykırışlarına yabancı ve sessiz kalmamamız gerektiğini belirten Gülseven, \"Gazze`de çocukların, annelerimizin yürekten haykırışlarına yabancı ve sessiz kalırsak onları zalimin pençesinde yalnız bırakırsak bunun vebali altında kalırız. O zaman zalimin zulmüne bizde ortak oluruz. Ey ümmeti İslam ayağa kalkın kalkın ki her seferinde Siyonist İsrail elini kolunu sallayarak Filistin`e girip kardeşlerimizi katletmesin. Sayın başbakan Gazze`ye gidecek olmasını çok çok anlamlı buluyor ve ülkemizin Filistin Devletini tanınmasını sonuna kadar destekliyoruz. Aynı duyarlığı Arap ülkelerinden de bekliyoruz\" dedi.

 

Son olarak Gülseven, \"Siyonist İsrail`in Gazze`deki saldırıları sonucu şehit olan kardeşlerimiz Allah`tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye Gençlik Konseyi olarak diyoruz ki her firavunun bir Musa`sı vardır. İsrail`in de döktüğü kanda boğulması yakındır. TGK olarak İsrail saldırılarını şiddetle kınıyoruz\" şeklinde konuştu. (M. Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir