• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...

HABER MRK - Aralarında Al Kahtani ve Al Zamel gibi büyük yatırım gruplarının bulunduğu Körfezli misafirlere Arap Turizm Teşkilatı Başkanı Dr. Bandar Al Fuhaıd gibi önemli şahsiyetlerde eşlik ediyor.
5-7 Aralık 2012 tarihleri arasında düzenlenen Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi kapsamında İstanbul`a gelecek olan Arap yatırımcı ve işadamları Türkiye ile ortak hareket ederek bu alanda tarihi bir adım atmış olacaklar.

 

Böyle bir girişimin önemine işaret eden organizatörlerden Dr. Muhammed Mufarreh, Araplarla Türklerin tarihi güçlü bağlarının ekonomik alana doğru geliştirilmesinin her iki taraf için de büyük yarar sağlayacağı belirtiliyor.

 

Özellikle son dönemde mütekabiliyet yasasıyla Arap yatırımcı ve işadamlarının Türkiye`de ciddi yatırımlara başladığını belirten Dr. Mufarreh, kurulacak gayrimenkul organizasyonu vasıtasıyla Körfez sermayesinin Türkiye`ye yönlendirilmesinde tarihi bir gelişmenin yaşanacağını ifade ediliyor.

 

Kısa adı KORİAD olan Körfez Avrasya İşadamları Derneği tarafından Suudi Arabistan menşeli Daleel Yatırım Grubu ile işbirliği içerisinde 5-7 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli`nde yapılacak olan Türk-Körfez Gayrimenkul Yatırım ve İşbirliği Kongresi`ne yurtiçi ve yurtdışından yoğun bir katılım bekleniyor.(İLKHA)