• DOLAR 32.342
  • EURO 35.146
  • ALTIN 2311.305
  • ...
SON DAKİKA
`Mersin Türkiye`nin Mozaiğidir`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının `81 İliz, Piknikteyiz, Biz Bir Aileyiz` isimli proje çerçevesinde, ülkenin dört bir yanından gelerek, yaşamlarını Mersin`de sürdüren vatandaşlarla ile birlikte, piknikte buluştular.
 
Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen `81 İliz, Piknikteyiz, Biz Bir Aileyiz` isimli proje çerçevesinde Toroslar ilçemize bağlı Çopurlu Köyü`nde düzenlenen piknikte konuşan Vali Hasan Basri Güzeloğlu: "Ülkemizin her bir köşesinden Akdeniz`in en güzel kenti Mersin`e gelerek her biri Mersinli olan ve ülkemiz genelindeki 81 ilimizin değerlerini yansıtan vatandaşlarımızla piknikte bir araya gelme çalışması proje halinde bana getirildiğinde çok mutlu oldum. Piknikte vatandaşlarımızla bir araya gelince de bu düşüncenin ne kadar anlamlı ve ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördüm. Bu nedenle projeyi gerçekleştiren il müdürümüze, destek sağlayan Bakanlığımıza ve genel müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.
 
`81 İliz, Piknikteyiz, Biz Bir Aileyiz` projesinin Mersin`in rengini ve zenginliklerini ön plana çıkaran önemli bir etkinlik olduğunun altını çizen Vali Güzeloğlu, "Bu pikniğimizde her biri ilimizin değişik köşesindeki 7`den 77`ye vatandaşlarımızla kaynaşmaya ve beraberliğimizi pekiştirmeye olanak sağladık. Allah bizlere hep böylesi coşkulu günlerde buluşmayı nasip etsin. Birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah, milletçe bir ve beraber olarak daha güzel bir geleceğe inançlı bir şekilde hep birlikte ulaşmayı nasip etsin" ifadesini kullandı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir