• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Terör Devletine Bir Tepki de Sahabe Der`den Geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Siyonist İsrail`in, Filistinli Müslümanlara karşı yaptığı saldırılar Diyarbakır`da faaliyetlerde bulunan Sahabe Der yazılı bir açıklama yaparak, Müslümanların toprakları üstünde Müslümanların kanlarını dökerek kurulan karsan devlet İsrail`in yine dünya Müslümanlarının gözleri önünde kana susamış bir canavar gibi Gazze`ye havadan ve denizden saldırarak içlerinde ümmetin karaman evlatlarından olan hamas komutanlarından Ahmet Cabiri ve saldırılarda 70 fazla, aralarında çocuk, kadın da demeden Müslümanları şehit edildiğine dikkat çekildi.

 

Sözde Müslüman Liderler Zalimleri Göreve Çağırıyor

Yapılan açıklamada, dünya Müslümanlarının sözde liderlerinin, gözleri önünde yanı başlarında katliamlar yaşandığı, Müslüman kanı oluk, oluk akarken onların kalkıp bu katliamları isteyen, destekleyen ve haklı bulan zalim ve canavarları bu kanı durdurmak için göreve davet edildiğinin altı çizildi.

 

Zalimler Müslüman Halkların Uyanışından ve Birlik Beraberliğinden Korkuyorlar

Yazılı basın açıklaması daha sonra şu ifadeler ile devam etti: \"Bunu çok iyi biliniz ki; çağrıda bulunduğunuz ABD, BM sizin sözlerinizi ciddiye almıyorlar. Eğer ciddiye alsalar yeryüzünde bir tek Müslüman kalmayıncaya kadar durmazlar. Çünkü onlar da iyi biliyorlar sizin sözünüz yalandır. Onları göreve çağırdıkça, onlar ha! demek hala bize güvenen ve ne yaparsak kılını kıpırdatmayanlar var deyip biraz dinlendikten sonra, yada birkaç yalancı kınamalarından sonra tekrar Müslümanlara saldırırlar. Onlar Müslüman halkların uyanışından korkarlar, birlik ve beraberliklerinde korkarlar. Bundan dolayı daha fazla ileri gidemiyorlar. Yoksa onları göreve çağırmanın ne manaya geldiğini onlar çok iyi biliyorlar da sizin gibi zavallılar bir türlü anlayamadılar.\"

 

Öldürmekle Bitmeyiz

Açıklama tüm dünyaya ve alçak terörist İsrail`e seslenme ile devam ederek, \"Sanmayınız bizleri öldürmekle bitireceksiniz, topraklarımıza sahip olacaksınız. Elbet devran dönecek ve dönüyor da, son çırpınışlarınızı yapınız. Müslümanlar gün be gün daha fazla uyanıyor. İşte Mısır, Suriye, Libya, Yemen ve diğer İslam ülkeleri, kimse bu uyanışı durduramayacaktır. Ve artık sona doğru gidiyorsun İsrail. Bundan sonra kaçacak delik arama zamanın gelecek elbet\" denildi.

 

Açıklamanın devamında terör devleti İsrail`in Gazze`ye yaptığı saldırıdan dolayı lanetlenerek, dünyanın her yerinde, ekmeye devam ettiği fitne tohumlarından ve ona bu yaptıklarından dolayı kucak açan ABD, BM ve batıyı, onlara uşaklık yapmaya devam eden sözde medeniyetçi ve diyalogcu işbirlikçiler kahhar ve zuntikam olan yüce Allah`a havale edildi. (Osman İçli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir