• DOLAR 32.597
  • EURO 34.775
  • ALTIN 2494.749
  • ...
Anonymous 9 bin İsrail sitesini çökertti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şimdiye kadar 9000 İsrail web sitesi Anonymous`un organize ettiği OpIsrael operasyonu dahilinde hacklendi ya da çökertildi.
Hacker grubu Anonymous, İsrail Jerusalem Bankası ve İsrail Dışişleri Bakanlığı`nın İnternet sitelerinin veri dosyalarını sildi. Email hesaplarının da ele geçirildiği belirtildi.

#OpIsrael harekâtını başarıyla gerçekleştiren Anonymous, ayrıca Gazze`de yaşananları tüm dünya ile paylaşmak için bir çağrıda bulundu. Çağrı metni şöyle:

Anonymous`tan selamlar
Bildiğiniz gibi, # OpIsrael, İsrail`in saldırdığı Gazze mağdurlarına destek olmak için yapılan bir Anonymous operasyonudur. Gazze mağdurlarına desteğin bir yolu da, son saldırılardaki anlamsız şiddet olaylarına karşı farkındalığı yükseltmektir.
Anonymous bu çatışmaların yarattığı şiddet olaylarından feci şekilde etkilenen Gazze halkının gerçek, kişisel hikâyelerini kamuya açarak farkındalığın artmasına yardımcı olmak istiyor.
Eğer Gazze’de yaşıyor ve başınıza gelenleri paylaşmak istiyorsanız, lütfen bizimle internet aracılığıyla iletişim kurunuz.
Elektronik posta adresimiz: OpIsrael@hushmail.com
Barış ve umut dileklerimizle.

Bu haberler de ilginizi çekebilir