• DOLAR 32.509
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2419.611
  • ...
İsrail Yine Saldırdı: 2 Şehit, 9 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçlerinin devam eden insanlık dışı saldırıları sebebiyle akşam saatlerinde de 2 kişi şehit edilirken 9 kişi de yaralandı.

Böylece 14 Kasım Çarşamba günü başlayan vahşi katliamlarda şehit edilenlerin sayısı 43`e, yaralananların sayısı ise 355`e yükseldi.

Filistin Enformasyon Merkezi, İşgal uçaklarının akşam saatlerinde Gazze`nin muhtelif bölgelerine saldırılar düzenlediği bildirdi. Saldırılarda üç motosikletle bir sivil aracın da hedef alındığı bildirildi.

Motosikletlerden biri Ebu`l-Acin beldesi yakınında Deyru`l-Belah`ın doğusunda hedef alındı. Bu saldırıda Ali Hasan bin Said isimli bir gencin şehit olduğu, üç kişinin de yaralandığı bildirildi. Yaralananlar Deyru`l-Belah`taki El-Aksa Şehitleri Sağlık Merkezine kaldırıldı.

İşgal uçakları ikinci motosikleti Gazze şehrinin güneyinde Cuhru`d-Dik mıntıkası civarında hedef aldı. Burada Muhammed el-Uveydat adında 25 yaşında bir genç şehit edilirken iki kişi de yaralandı.

Üçüncü motosiklet de Rafah`ın kuzeyinde Mevrac beldesinde hedef alındı ve iki Filistinli yaralandı.
 
Zeytun mahallesinde de bir sivil araç işgalci saldırganların uçaklarından atılan füzeye hedef oldu. Bu araçta yaralanan iki kişi eş-Şifa Sağlık Merkezine kaldırıldı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir