• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
`İsrail Döktüğü Kanda Boğulacaktır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - İşgalci İsrail`in Gazze`ye yönelik saldırılarına Anadolu Gençlik Derneği Batman Şubesi`nden sert tepki geldi.
 
Yapılan açıklamada, "Öteden beri terör devleti olduğunu söylediğimiz işgalci İsrail yine Müslüman Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama girişti. Siyonist İsrail Yönetiminin tahrif edilmiş Tevrat`tan esinlenerek Bulut Sütunu adını verdiği kahpece saldırı sonucunda Filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi Hamas`ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari ve birçok sivil şehit edildi" denildi.
 
Bu Bölgede Akan Bütün Kanın Arkasında İsrail Var
ABD`de Obama`nın ikinci kez başkan seçilmesiyle bölgede İsrail`in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal âleminde yaşadıklarının bir kez daha ortaya çıktığı belirtilen açıklamada, "Kim ne derse desin ABD İsrail`in bu davranışını görmezden gelecektir. ABD`de kim başkan olursa olsun eli kanlı İsrail`i desteklemeye devam edecektir. Çünkü ABD`de, AB`de, İsrail`de İslam düşmanlığı üzerinde ittifak ve siyonizme hizmet etmeyi kendilerine en yüksek hedef seçmişlerdir" şeklinde tepki gösterildi.
 
Halkın bu bölgede akan bütün kanın, bütün iç savaşların ve bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail olduğunu bilmesi gerektiğine dikkat çekilen açıklamada, "Siyonist İsrail yönetimi bütün İslam ülkelerini ve bütün dünyayı ateşe vermekten kaçınmayacak kadar sapkın bir inanca sahiptir. İsrail`in kurulduğundan beri izlediği politika asla değişmemiştir. İsrail, Türkiye`ye ait topraklarında içinde bulunduğu geniş bir coğrafyayı kendi kutsal ülkesi olarak görmekte ve buraları ele geçirebilmek için her türlü yönteme başvurmaktadır" denildi.
 
İsrail`in Anlayacağı Tek Dil Şiddetine Karşılık Göreceği Şiddettir
Başta Türkiye olmak üzere Mısır, Tunus, Libya gibi ülkelerin küstah İsrail yönetiminin Gazze`ye gerçekleştirdiği son saldırı karşısında kınamakla mı iktifa edeceği yoksa daha da caydırıcı müeyyideler mi uygulayacağının çok önemli olduğuna değinilen açıklamada, "Kınamanın İsrail`e onay vermekten öte olmadığı bölge tarihine vakıf olanlar tarafından bilinen bir durumdur. İsrail`in anlayacağı tek dil şiddetine karşılık göreceği şiddettir. Özelikle Suriye`deki iç savaş sürecinde yerinde duramayan İslam ülkelerinin İsrail`e karşı uygulayacakları yaptırımları derhal görmek istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.
 
İslam Birliği Kurulsun
Küstah Başbakan Netanyahu`nun, "Dünyanın İsrail`in vatandaşlarını koruma hakkı ve yükümlülüğü olduğunu anlaması gerek" dediğinin aktarıldığı açıklamada, "Biz de diyoruz ki İsrail`in bölgede işgalci bir devlet olduğunu İsrail ile ilişkilerini sürdüren her İslam ülkesinin tüm dünyaya deklare etmesi ve İsrail ile tüm ilişkilerini sıfıra indirmesi gerek. Bu durumda terör devleti toplama İsrail gemilerle geldiği bölgelere yine aynı şekilde geri taşınacaktır" denildi.
 
İslam ülkelerinin tüm yönetici ve hükümetlerine seslenilen açıklamada, "Bölgede huzur ve barış ortamı isteniyorsa bunun tek yolu vardır o da adalet ekseninde bir İslam Birliği`nin kurulmasıdır. Bir İslam ülkesine yapılan saldırının bütün İslam ülkelerine yapılmış gibi kabul edilmesidir. Bir Müslümana yapılan saldırının İslam Birliği tarafından karşılıksız bırakılmamasıdır" ifadelerine yer verildi.
 
Açıklamanın sonunda, "Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak Gazze`nin şehitlerinin ümmetin şehitleri olduğunu, bizim şehitlerimiz olduğunu biliyoruz, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz ve şımarık İsrail`in en kısa zamanda döktüğü kanda boğulacağına tüm yüreğimizle inanıyoruz" denildi. (Veysi Demir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir