• DOLAR 32.569
  • EURO 34.921
  • ALTIN 2430.042
  • ...
Siyer Sınavı sonuçları açıklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Peygamber Sevdalıları Vakfı, tarafından Türkiye geneli düzenlenen ve yüzbinlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen Siyer Sınavı'nın sonuçları bugün açıklandı.

Peygamber Ahlakını Yayma, Yaşatma, Yardımlaşma, Dayanışma Ve Eğitim Vakfı (Peygamber Sevdalıları Vakfı), Sınav Komisyonu tarafından yayımlanan mesaja göre, sonuçların bugün açıklandı.

"Hamd, âlemlerin Rabbine; salat ve selam da O'nun Resulüne ve takipçilerinin üzerine olsun" denilerek başlanılan mesajda, "Değerli Peygamber sevdalıları; 17 Şubat 2019 O'nu oku, O'nu yaşa ödüllü siyer yarışmasının hemen ardından, Vakfımızın Sınav Komisyonunun hummalı ve titiz çalışmaları neticesinde yarışmanın değerlendirmesi tamamlanmıştır." denildi.

Sonuçlar SMS yoluyla bildirildi

Sınav sonucunun sorgulanmasına ilişkin bilgilerin paylaşıldığı mesajda, "Yarışma sonuçları 8 Mart Cuma günü kısa mesaj olarak belirtilen telefonlara gönderildi. Ayrıca http://www.peygambersevdalilari.com ve http://www.siyersinavi.com web sayfalarındaki sonuçlar cevap formlarına kodlanan  T.C. Kimlik numarası veya 11 haneli telefon numarasından sorgulanabiliyor. Sınav şartnamemizin hak iddia edilemeyecek durumlar kısmında da belirtildiği gibi, başvuru esnasında öğrenim bilgilerini yanlış verme veya optik formdaki bilgilerde eksik yanlış veya yanıltıcı kodlama ve benzeri nedenlerle yarışmaları değerlendirilemeyenler herhangi bir hak iddia edemeyecektir." ifadelerine yer verildi.

Sonuca itiraz

"Yarışmamızda öncelikli olarak sonuçlar açıklandıktan sonra iki günlük itiraz sürecinin bitmesinin ardından, gelen itirazlar da görüşülüp karara bağlanacaktır." denilen mesajda şunlar kaydedildi:

"İtirazlar yapılırken cevap formunda kodlanan il/ilçe/ad/soyad/kimlik numarası ile telefon numarasının yazılarak siyersinavi@gmail.com adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Mail dışında gelen itirazlar değerlendirilemeyecektir. Yarışmamızın nihai sonuçları Rehber TV'de yapılacak program ile ödül kazanlar kamuoyuyla paylaşıldıktan sonra http://www.peygambersevdalilari.com ve http://www.siyersinavi.com web sitelerinde duyurulacaktır."

Mesajda son olarak, "Rabbimiz bu işte emeği geçen herkesten razı olsun, emeklerinin karşılığını hem bu dünyada hem de ahirette ziyadesiyle versin. Her zaman dediğimiz gibi, unutulmamalıdır ki bu yarışma 'Kaybedeni olmayan yarışmadır." denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir