• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Özgür Filistin İçin Tek Yürek Olalım`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MISIR - Mısır`da Halit İslamboli`nin temelini attığı "İslami Cemaat"in yetkililerinden İzzet Selam, İsrail`in Gazze`ye düzenlediği saldırıyı Tahrir Meydanında İlke Haber Ajansına değerlendirdi.


İslam ümmetinin artık eskisi gibi sahipsiz olmadığını dile getiren İzzet Selam, "Müslüman halkın kanının hiçe sayıldığı gün artık son bulmuştur. İsrail rejiminin emir doğrultusunda hareket eden Arap kralları bir bir devrildi. Arap liderlerinin İslami halk devrimleriyle yıkılışının ardından Müslüman halkımızda cihat ruhu yeniden yeşermeye başladı. Bu cihadi ruhu bağrında tutan bu meydandaki gençlerimiz canlarını Kudüs için vermeye hazırdır" dedi.


Selam konuşmasına şöyle devam etti, "Buradan İsrail`e sesleniyoruz ve diyoruz ki, Filistin ve Gazze`de akan mazlumların kanı karşılıksız kalmayacaktır. Mısır halkı can ve mallarını Filistinli kardeşleri için feda etmeye hazırdır. Filistinliler sahipsiz değildir."


Dünya Müslümanlarına çağrıda bulunan Selam, "Filistin`e sadece gıda ya da tıbbi malzeme göndermek ile yetinmeyin! Bu şekilde bu yükün altından kalkacağınızı zannediyorsanız yanılıyorsunuz. İslam ümmeti Filistin`i özgürleştirmek için tek yürek olmalı ve melun İsrail`in sonunu getirmelidir" dedi. (Ahmet Karaduman - İLKHA)
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir