• DOLAR 32.508
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2429.921
  • ...
Van Basınından Öne Çıkan Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`dan yayın yapan gazete ve yerel haber sitelerinden bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: DİYARBAKIR, TERÖR DEVLETİ İSRAİL`İN KATLİAMLARINI PROTESTO ETTİ
Diyarbakır`da bir araya gelen 47 STK, yaptıkları kitlesel basın açıklamasıyla Terör Devleti İsrail`in Gazze saldırısını ve HAMAS komutanı Ahmet El Cebari`nin şehid edilmesini kınadı. İsrail`in lanetlendiği açıklamada, İsrail`in tarih boyunca katliamlar yaptığı vurgulandı.

İman Etmişseniz Üstün Olan Sizlersiniz
Van Hak ve Özgürlükler Platformu Terör Devleti İsrail`in Filistin halkına yönelik yaptığı katliamı, yaptığı basın açıklamasıyla sert bir dille tel`in etti.

İzmir`den Van`a İkinci Okul
İzmir Ticaret Odası`nın (İZTO) deprem sonrası Van`a yapacağı ikinci protokolün imzası Van Valisi Münir Karaloğlu ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu arasında imzalandı.

\"Zalimler İçin Yaşasın Cehennem\"
Mustazaflar Cemiyeti yaptığı yazılı basın açıklaması ile Siyonist İsrail`in Gazze`ye gerçekleştirdiği saldırıyı sert şekilde kınadı.

BÖLGE GAZETESİ: BELEDİYE`DEN DERE TEMİZLİĞİ
Van Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde bulanan ve atıkları Van Gölü`ne akan üç büyük derede başlattığı temizlik çalışmalarını sürdürürken, geçen hafta Akköprü Deresi`nde yapılan temizlik çalışmalarında ise 100 ton atık toplanmıştı.

Van`dan İsrail`e Tepki
Van`da, Cuma namazı sonrası Filistin ve Suriye`de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındıktan sonra İsrail ve Amerika Birleşik Devletleri (ABD) protesto edildi.

GAZETEVAN: VAN`DA İNTİHAR
Van`da henüz belirlenmeyen bir nedenden dolayı bunalıma giren bir kişi kendini tahta merdivene asarak intihar etti.

AB`den Eğitime 2 Milyon Avroluk Hibe
Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Arttırılması için Hibe Programı Toplantısı Van Ticaret ve Sanayi Odası`nda yapıldı

PRESTİJ: . YENİ KATILIMLAR..
Van Tutuklu ve Hükümlü Yakınları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TÜYAD^DER) Başkanı Ahmet Aygün, Van`da 77 kişinin daha süresiz dönüşümsüz açlık grevine başladığını söyledi.

Demirtaş Van`a Geliyor
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bugün Van`a geliyor. Saat 12.00`de Erciş Yolu Alaköy yol ayrımında BDPli kitle tarafından karşılanacak olan Demirtaş Van`da da açlık grevlerini gündemde tutmayı sürdürecek.

VAN HAVADİS: TELEKOM SAĞLIKTA İLAÇ GİBİ
Telekom topladığı ilaçları Sağlık Müdürlüğü`ne teslim etti.

20 Ton Kaçak Kuru Üzüm Ele Geçirildi
Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda piyasa değer 60 bin lira olan 20 ton kaçak kuru üzüm ele geçirildi.

VAN SESİ: İZMİR TİCARET ODASI`NDAN VATSO`YA ZİYARET
İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu ve beraberinde bulunan meclis üyeleri Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayhan Fidan`ı ziyaret etti.

Gevaş`ın Tarım Üretimdeki Başarısı
Van`ın Gevaş ilçesinin tarım alanındaki başarısı istatistikle kanıtlandı.

MEDYA VAN: VAN KEDİSİ İLE TİLKİ DOST OLDU
Kent merkezine 25 kilometre uzaklıktaki Çitören köyü sahilinde bulunan limanda, kayalıkların arasında yaşayan tilki ile Van Kedisi arasında oluşan dostluk görülmeye değer.

MERKÜR HABER: İSTANBUL USULÜ MİDYE ARTIK VAN`DA
Daha çok kıyı bölgelerinde görmeye alıştığımız Midye,artık Van sokaklarında da satılmaya başlandı.

ŞARK YILDIZI: 2000 YILINDAN ÖNCE YAPILAN BİNALARA DİKKAT!
İnşaat Mühendisi Erdoğan Güleryüz, 2000 yılından önce yapılan binaların mutlaka deprem performans raporunun çıkartılması gerektiğinin gözle yapılan incelemenin sağlıklı bir deprem analizi için yeterli olmadığını belirtti.

İKİ NİSAN: İZMİR`DEN VAN`A İKİNCİ OKUL
İzmir Ticaret Odası`nın (İZTO) deprem sonrası Van`a yapacağı ikinci protokolün imzası Van Valisi Münir Karaloğlu ile İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Akın Kazançoğlu arasında imzalandı. (Fırat Arslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir