• DOLAR 32.523
  • EURO 34.806
  • ALTIN 2420.508
  • ...
Kocaeli`den Siyonist İsrail`e Lanet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KOCAELİ - Türkiye`nin dört bir yanından İsrail terörüne lanet yağmaya devam ediyor. İsrail terör devletinin, Müslüman Gazze halkına karşı başlattığı haksız savaşın yankıları tüm Türkiye`de sürüyor. Son olarak Kocaeli`de düzenlenen basın açıklamasında, İsrail zulmü telin edildi.

Platform adına basın açıklamasını, platform dönem başkanı Bilal Şengül okudu. İşgalci İsrail`in zulmüne ve hukuk tanımaksızın yaptığı katliamlara değinen Şengül, \"İşgalci, ırkçı, Siyonist İsrail, Filistin topraklarına bir hançer gibi saplandığından bu yana mazlum ve masum Filistin halkına yönelik katliamlarını fütursuzca devam ettirmektedir. İsrail, Filistin`in işgale karşı sabırla ve izzetle direnen evlatlarının üzerine uçaklarından, gemilerinden bomba ve füzeler yağdırıyor, çocukları, kadınları, yaşlıları, sivilleri hunharca katlediyor. Sözde uygar dünya devletlerinde bu vahşete dur diyecek bir sesin çıkmadığını görmekteyiz\" dedi.

Gün Birlik Günü
Sık sık tekbirlerle ve İsrail zulmü aleyhinde atılan sloganlarla kesilen açıklamada, İsrail`i yargılayanın insanlık olduğu belirtildi. Şengül, \"İsrail planlı katliamlarını, cinayetlerini Lübnan`da, Suriye`de, Filistin`de de işledi, işlemeye devam ediyor. İsrail`i yöneten eli kanlı katiller yargılanmalıdır. Batı yanlısı işbirlikçi mahkemeler bu yargılamayı yapamaz. Onlar yargılamasa ne olur. Dünyanın dört bir yanında kurulan sivil mahkemelerde yargılanıyorlar, 70 milyonun milletimizin kalbinde mahkûm olmuşlardır. 2 milyar İslam âleminin kalbinde hüküm giymişler. 6 milyar insanlığın nazarında katildirler, canidirler\" dedi.

Bu zulmü Haykırmak Herkesin Görevidir
Şengül sözlerine şöyle devam etti, \"Gazze`de yaşanan katliamı, ambargoyu protesto etmek insanlık görevidir. Siz bu görevi yerine getirmek için buradasınız. Vatanları ve evleri işgal edilen Filistinlilere sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Toprakları açık cezaevine çevrilen Filistinlilere sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Yıllardır acımasız bir ambargo uygulanan ve tecride maruz bırakılan Filistinlilere sahip çıkmak bir insanlık görevidir. Türkiye katillere ihale vermemeli, Türkiye büyük elçisini geri çekmeli, İsrail büyük elçisi istenmeyen adam ilan edilmeli, Türkiye, İslam konferansı teşkilatını derhal toplamalıdır. İsrail mallarının tamamı boykot edilmelidir.\"

Açıklamadan sonra katılımcılar sessiz bir şekilde dağıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir