• DOLAR 32.592
  • EURO 34.833
  • ALTIN 2507.48
  • ...
Mustazaflar Hareketi İstişare Toplantıları Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Mustazaflar Hareketi İstişare Toplantıları devam ediyor. Mustazaflar Hareketinin kurucu üyelerinden Said Şahin, Furkan-Der Maltepe Şubesini ziyarete ederek dernek üye ve gönüllülerine hareketin kuruluş amacı, hedefleri ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 
Türkiye`nin dört bir yanında istişare ve bilgilendirme toplantıları devam ederken Mustazaflar Hareketinin kurucu üyelerinden Said Şahin, bu kapsamda Furkan-Der Maltepe Şubesini ziyaret ederek hareketin kuruluş amacı, hedefleri ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gittikleri yerlerde ve yaptıkları istişare toplantılarında Mustazaflar Hareketi`nin yol haritası ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirten Mustazaflar Hareketi`nin kurucu üyelerinden Sait Şahin, günümüzde hem Türkiye`de hem dünyada bir değişim ve dönüşümün söz konusu olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Türkiye`de şartlar değişti. Müslümanlara da bu şartların değişmesiyle oluşan şartları İslam`ın hizmeti için kullanma zorunluluğu doğuyor. Siyasette bu araçlardan bir tanesidir. Amaçta İslam`ın Müslümanlara yüklediği bir vazifeyi yerine getirmek yeryüzünden ıslahiyeti ve adaleti sağlamaktır. Yeryüzünde adaleti tesis etmenin bir yolu da idareyi elinde bulundurmaktır. Gücü ellerinde bulunduranlar adaleti tesis edebilirler" diye konuştu.
 
Said Şahin yaptığı konuşmadan sonra bilgilendirme toplantısına katılanlar hareketle ilgili sorular sorarak bilgi aldılar. Program Nizamettin Yaçin Hoca`nın okuduğu Kur`an-ı Kerim tilavetinden sonra sona erdi.
(Abdusselam Güneş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir