• DOLAR 32.602
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2489.266
  • ...
`Zalimler İçin Yaşasın Cehennem`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-İşgalci İsrail`in Gazze`ye yönelik önceki gün başlattığı saldırılarına Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezinden sert tepki geldi.
 
Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrahman Cens adına yapılan ve "…Biz Allah`tan geldik ve yine O`na dönücüleriz" ayeti ile başlanan açıklamada son saldırılarda hayatını kaybeden müslümanlar için taziye dileğinde bulunuldu.
 
Yüce Allah`ın Kitab-ı Mubinde kendilerine lanet ettiği melun kavim İsrail`in adeti olduğu üzere kardeşlerini katletmeye ve soykırıma uğratmaya devam ettiğini ifade eden Cens, "Bütün dünyanın gözleri önünde, en çağdaş silahlarla savunmasız - masum kadınları, erkekleri, çocukları ve yaşlıları hunharca şehid etmekte, insanlığın bağrına saplanan zehirli ok misali her gün ciğerimizi yakmaktadır" ifadeleri kullanıldı.
 
Cens yaptığı açıklamanın devamında şu ifadelere yer verdi: "Yüce Rabbimizin `Sakın Allah`ı zalimlerin yaptıklarından habersiz sanma!` emri ilahisi tam da burada gönüllerimize esenlik ve sürur veriyor. Allah kendilerinden razı olsun Üstad Bediüzzaman`ın `Zalimler için yaşasın cehennem!` sloganı içimizdeki alevleri dindirmektedir. Zira biliyoruz ki bütün bu olanlar Yüce Rabbimizin imtihanı gereği verilen bir mühlete kadardır. Rabbimiz mü`minlere karşı merhametli, zalimlere ve despotlara karşı ise Aziz ve Cebbar`dır.
 
Bu vesileyle Filistinde haince şehid edilen Hamas komutanlarından Ahmet Ceberi ve diğer Müslüman kardeşlerimizin şehadetini tebrik eder, bu saldırıların İsrail`in sonunu getirmeye vesile olmasını şanı yüce Mevlamızdan dileriz" (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir