• DOLAR 32.596
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2518.506
  • ...
Van İl Sağlığa 4 Bin Paket İlaç
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Türk Telekom ve iştiraki şirketlerinin katılımıyla düzenlenen ilaç kampanyasında toplanan yaklaşık 4 bin paket ilaç, Türk Telekom yetkilileri tarafından Van İl Sağlık Müdürü Bilal Acar`a teslim edildi.

 

İçlerinde ağrı kesici, ateş düşürücü ile antibiyotiklerden oluşan ve son kullanma tarihi geçmemiş ilaçları teslim alan Van il sağlık müdürü Bilal Acar, yapılan yardımlar için Türk Telekom yetkililerine teşekkür etti.

 

Daha önce de Türk Telekom`un desteğini gördüklerini söyleyen Acar, \"Şu anda, halen acil vakalara çıkan ambulanslardan iki tanesi Türk Telekom AŞ genel müdürlüğü tarafından ilimize sağlık hizmetleri verme amacıyla hibe ettikleri ambulanslardır. Yaklaşık 3 aydır o ambulanslar ilimizde hizmet etmekte ve yaklaşık 2 bin vakayı şu anda da taşıdılar. Bundan sonra da inşallah, yine Telekom`un desteğiyle ilaçları vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Desteklerini sonuna kadar hissediyoruz. İnşallah sonuna kadar destekleri devam eder\" dedi.

 

Depremden sonra Türk Telekom Genel Müdürlüğü`nün tüm birimleri ile her zaman Van halkının yanında olduklarını söyleyen Tür Telekom Van il müdürü A.Kerim Sayan ise, Türk Telekom`un elinden gelen yardımı esirgemeden devam ettireceklerini kaydetti. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir