• DOLAR 32.445
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2479.976
  • ...
Bil Eğitim Der İsrail`i Lanetledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Ceylanpınar ilçesinde faaliyet yürüten Bilgi Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gazze`de yaşanan insanlık dışı bombardımanı kınayarak İsrail`i tel`in etti. Bil Eğitim Der adına basın açıklaması yapan dernek başkanı Ahmet Aydın açıklamasında, İsrail`in yaptığı hunharca zulmün başta ABD ve Fransa olmak üzere AB ülkelerince de açıkça desteklendiğini ifade etti.

 

Yapılan zulümler karşısında Müslümanların sesiz kalmaması gerektiğini ifade eden Aydın, \"Tüm Müslüman halkların, Siyonist İsrail`in yaptığı zulümlere karşı artık meydanlarda kendi idarecilerinden, ülkelerinin bu zulme sessiz kalmamalarını istemelerini temenni etmekteyiz.\" şeklinde konuştu.

 

Hükümete seslenen Aydın, \"Bu ülkenin başbakanı! \"One Munite\"i söz ile değil artık pratik olarak Siyonist İsrail`e karşı yapmanın zamanı gelmedi mi? Her gün görüyoruz ki her alanda iktidar sahibi olduğunuzu dillendirerek sizi iktidar yapan bu halka güven vermektesiniz. Siyonist İsrail zulmüne karşı pratikte bir yaptırım yaptırmadığınız müddetçe bu halk size artık inanmayacak ve duyduğu güveni yitirecektir. ` Zulme karşı sessiz kalmanın zulme ortak olmak` olduğunu en iyi dillendirenlerden olduğunuz halde, halk desteği de arkanızda iken bu zulme gereken cevabı pratikte vermelisiniz.\" dedi.

 

\"Ey Dünya Müslümanları! meydanları boş bırakmayın bu zulmü kınayın ve kendi idarecilerinizi harekete geçirecek eylemler yapın, aksi durumda biz İslam toplumu olarak her gün yara almaya, kan kaybetmeye ve ağır veballerin altına girmeye devam ederiz.\" diyen Aydın, \"Başta Siyonist İsrail`in yaptığı bu vahşi zulmü ve Suriye`de yapılan vahşeti ayrıca dünyanın diğer yerlerinde yapılan bütün zulümleri kınıyor ve lanetliyoruz. Hamas komutanlarından Ahmet el Caberi ve diğer Gazzeli Müslümanlarla beraber, Dünyada zalimce katledilen tüm Müslümanlara Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bir an önce Müslümanların bir bütün olarak selamete ulaşmasını cenabı Haktan niyaz ediyoruz.\" Ifadelerini kullandı. (Mustafa Kaynak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir