• DOLAR 32.435
  • EURO 34.467
  • ALTIN 2488.769
  • ...
Osmaniye İlim Der`den İsrail`e Kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
OSMANİYE - Osmaniye İlim ve Yardımlaşma Derneği (Osiyad) Başkanı Özgür Palta, İsrail`in Gazze saldırısı nedeniyle yaptığı açıklamada İsrail`i sert bir dille kınarken, başta Ahmet el Caberi olmak üzere tüm şehitlere Allah`tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileğinde bulundu.

Siyonist katil İsrail`in, emperyalist ABD ve AB`nin desteğiyle yeni bir katliam geçekleştirdiğini belirten Palta, \"Gazze`ye yapılan saldırılarda 15 Müslüman katledildi, 100`ü aşkın Müslüman ise yaralandı. Başta Ahmet el Caberi olmak üzere Allah`tan şehidlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İşgalci İsrail`in Hamas komutanlarına ve Gazze halkına yönelik saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Müslüman Filistin halkının yanında olduğumuzu ve haklı mücadelelerini desteklediğimizi bir kez daha ilan ediyoruz\" dedi.

İnsanlığın başına bela olan İsrail`e karşı BM ve İnsan hakları temsilcilerinin sessiz kaldığını ifade eden Palta, Türkiye halkının ise zulme hiçbir zaman sessiz kalmadığını belirtti.

Palta son olarak, tüm sivil toplum kuruluşlarını Siyonist İsrail`in bu zulmünü kınamaya ve tepki vermeye, halkı da bu tepkilere destek olmaya davet etti. (Abdulkadir Alakuş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir