• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Tokat`ta İsrail`e Lanet Yağdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TOKAT - Anadolu Gençlik Derneği Gençlik Kolları tarafından Tokat`ta düzenlenen kitlesel basın açıklamasında İsrail`in 2 günden bu yana Gazze`ye gerçekleştirdiği saldırılar kınandı.

 

Basın açıklamasını Tokat Anadolu Gençlik Derneği Kolları üyelerinden İmran Bozdoğan okudu. Basın açıklamasında siyonist israil yönetiminin tahrif edilmiş Tevrat`tan esinlenerek bulut sütunu adını verdiği saldırı sonucunda filistinli Müslüman halkın seçilmiş temsilcisi ve Hamas`ın öncü kadrosundan Ahmet Cebari`nin ve birçok mazlum sivilin şehid edildiği hatırlatıldı.

 

ABD` de Obama`nın ikinci kez başkan seçilmesiyle bölgede İsrail`in küstahça davranışlarının son bulacağının propagandasını yapanların nasıl bir hayal aleminde yaşadıklarının bir kez daha ortaya çıktığını ifade eden Bozdoğan, ABD`de kim başkan olursa olsun, eli kanlı İsrail`i desteklemeye davam edeceğini ve bunların ancak İslam düşmanlığı üzerinde ittifak edecekleri dile getirildi.

 

Anadolu Gençlik Derneği olarak; Terörist İsrail`in yaptığı saldırıyı tel-in edip lanetlediklerini belirten Bozdoğan, \"Bölgede huzur ve barış oltamı isteniyorsa bunun tek bir yolu var ve bu da adalet ekseninde bir İslam Birliği`nin kurulmasıdır. Bir islam ülkesine yapılan saldırının bütün İslam ülkelerine yapılmış bir saldırı kabul edilerek ve bir Müslümana yapılan saldırının da bütün Müslümanlara yapıldığı kabul edilmelidir.\"

 

Basın açıklaması sırasında sık sık tekbir getiren kalabalık israil aleyhinde sloganlar attı. Filistin direnişinin selamlayan kitle basın açıklamasından sonra olaysız bir şekilde dağıldı. (Emrullah Güneş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir