• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
Avrupa`daki STK`lardan Gasıp İsrail`e Kınama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MERKEZİ - Avrupa genelinde faaliyet gösteren 33 İslami STK yayımladıkları bir basın bildirisiyle İsrail`in Gazze`ye yaptığı saldırıyı kınadı.

Yıllardan beridir mazlum Filistin halkına zulmeden ve bu zulmüyle de batılı güçlerce alkışlanan işgalci İsrail`in suç dosyasına yeni ve ağır bir sayfa daha eklediği ifade edilen açıklamada, "Onlarca Müslüman`ı şehit eden ve yüzlercesini yaralayıp, binlercesini evsiz-barksız bırakan işgalci ve Siyonist rejim, her geçen gün kendi sonunu hazırlamaktadır" denildi.

Açıklamanın devamında, "Önce, Gazze`yi açık cezaevine çevirerek mazlum halkı yıllarca ambargo altında tutan ve gün aşırı Müslümanları şehit ederek kan döken İşgalci İsrail Devleti, elbette ki; bu cüreti, kendisini destekleyen büyük şeytanlardan ve Müslüman ülkelerin sessizliğinden almaktadır. İsrail saldırılarına tepki vermeyen, İşgalci Siyonistlerin zulümlerine sessiz kalan tüm Müslümanlar da İsrail Devletine zemin hazırlamak durumundadırlar. Gasıp İsrail şunu bilsin ki; her türlü şımarıklığın sonu hüsrandır. Elbette bugün ona destek veren Büyük Şeytanlar da ondan bıkacak ve kendi haline bırakacaklardır. İşte o zaman her Müslüman bir kova su dökerek İşgalcileri layık oldukları Esfele yollayacaktır" denildi.

Hamas Komutanı Şehid Ahmed Ceberi başta olmak üzere tüm şehitlere Allah`tan rahmet ve ailelerine, Filistin halkına, İslam Âlemine başsağlığı dilendiği açıklamada, "Rabbimiz Şühedanın Kanını Filistin`in ve Mescid-i Aksa`nın özgürlüğüne vesile kılsın" denildi.

Son olarak, "Avrupa`da yaşayan Türkiyeli Müslümanlar olarak İşgalci İsrail`i ve destekçilerini bir kez daha nefret ve öfkeyle kınarken tüm Müslümanları Mazlum Filistin Halkına destek olmaya davet ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. (Ahmet Bayram - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir