• DOLAR 32.446
  • EURO 34.875
  • ALTIN 2480.546
  • ...
Dağıstan`da Bir Müslüman Şehid Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kafkasya Emirliği Dağıstan haber kaynaklarının bildirdiğine göre, Dağıstan Rabbanikale (eski Kızıl-Yurt) Komsomolskoe köyünde 13 Kasım akşamı yerel sakin Haci Abidov kukla yönetim "ölüm mangası" silahlı polis çeteleri tarafından açılan ateş sonucu öldürüldü.

 

Görgü tanıklarıları, "13 Kasım akşam saatlerinde Komsomolskoe köyüne gelen kukla yönetim "ölüm mangası" silahlı polis çeteleri tarafından 45 yaşındaki Haci Abidov`a sebebsiz yere ateş açıldığını ve yerel sakinin aldığı ölümcül yaralardan dolayı hastaneye kaldırılırken öldüğünü" söylediler. Kukla yönetim köy başkanı, Kazbek Abdurazakov`da olayı teyid etti.

 

Verilen bilgilere göre, 45 yaşındaki Haci Abidov bundan iki ay öncede Vahabi gözüşleri olduğu bahanesi ile kukla yönetim polisi tarafından gözaltına alınmış ve bir süre sonra serbest bırakılmıştı.

 

Bu arada MVD (içişleri bakanlığı) Polis Departmanı çeteleri olay hakkında bilgileri olmadığını söyledi ve onların her zamanki versiyon raporuna göre, "13 Kasım Salı günü, yerel saat ile 15.30 civarı Peugot model bir araçtan polis elbiseli maskeli kişilerce 1967 doğumlu yerel sakine Komsomolskoe köyü alanında ateş açıldı. Ağır yaralanan kurban Haci Abidov olay yerinde öldü. İlave olarak kamuflaj elbiseli maskeli kişiler kendine polis süsü vermiş bilinmeyen kişilerdi."

Kavkaz Jihad

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir