• DOLAR 32.319
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2292.318
  • ...
Yurt Genelinde Trafik Kazaları: 4 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ankara`da tren yoluna giren şahıs yük treninin altında kaldı. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 04:00 sıralarında Kızılay Yenişehir tren istasyonuna yakın yerde meydana geldi. Yenişehir tren istasyonundan tren yoluna giren Türker K. (27) isimli şahıs Eskişehir`den Yozgat`a giden yük treninin altında kaldı.

Bedeni ortadan ikiye ayrılan Türker K. olay yerinde hayatını kaybetti. Gürültüyü duyup treni durduran makinist ise gördüğü manzara karşısında şoka girdi.

İSTANBUL`DA KAZA: 2 ÖLÜ

Büyükçekmece`den Avcılar yönüne saat 01.30 sıralarında 34 GC 1841 plakalı otomobille seyretmekte olan Cihan Çavuş, Beylikdüzü D-100 Karayolu`nda rampa aşağıya inerken Hasarcılar Çarşısı`na birkaç yüz metre kala direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sol şeritten sağ şeride geçen aracını kontrol altına alamayan Cihan Çavuş, yolun sağındaki aydınlatma direğine arkadaşı Mine Ulukurt`un bulunduğu kapı tarafından çarptı.

Direği yerinden söküp altına alan araç, kaldırımı aşarak yan yola geçti. Direkle beraber sürüklenen araç 50 metre kadar ilerde durabildi.

Kazayı gören araç sürücüleri gençlerin yardımına koştu.

Gençleri sıkıştıkları aracın içinden çıkaramayan vatandaşlar olayı itfaiye, sağlık ekipleri ve polise bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri elektrikli makasla kestikleri aracın içinden Mine Ulukurt`u 40 dakikalık uğraş sonucu sıkıştığı yerden kurtardı. İtfaiye ekipleri, 20 dakika sonra da elektrik direğinin arasına sıkışan Cihan Çavuş`u çıkardı.

Sağlık ekipleri kalp tomografisini çektikleri Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş`un öldüğünü belirledi. Mine Ulukurt ile Cihan Çavuş`un cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu`nun morguna kaldırıldı.

İtfaiye ekipleri, ok gibi araca saplanan direği elektrikli testere ile kesti. Vatandaşlar, direği sürükleyerek yolun kenarına taşıdı. Direğin alt kısmı ise araçla birlikte bir çekiciye konularak otoparka taşındı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KONYA`DA KAZA 1 ÖLÜ 4 YARALI

Hüyük ilçesinde, bir otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hüseyin Çelik idaresindeki 42 B 6420 plakalı otomobil, Mutlu beldesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle, motor bölümü ana gövdeden ayrılan araçta bulunan Mehmet Yelten olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Hüseyin Çelik ile Cüneyt İpek, Hüseyin Mercan ve Taner Sütçü, Hüyük Devlet Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Çelik, buradaki ilk müdahalenin ardından Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne sevk edildi.

TRT Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir