• DOLAR 32.545
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2476.872
  • ...
Adana`da Kur`an Meali Sınav Yerleri Belli Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Kur`an Nesli Platformu`nun organizesiyle 18 Kasım`da gerçekleştirilecek \"Kur`an İlimleri ve Meali Sınavı\"nın Adana`daki sınav merkezlerinin belli olduğunu açıklayan Adana Mekteb Der Başkanı Yılmaz Geçer, sınavların Adana`da Seyhan İlçesi Ulus Düğün Salonu`nda; Ceyhan`da ise Ceyhan İmam Hatip Okulu`nda yapılacağını duyurdu.

Adana ve Ceyhan`dan yaklaşık altı yüz kişinin \"Kur`an İlimleri ve Meali Sınavı\" için başvurduğunu belirten Geçer, \"18 Kasım Pazar günü saat 10.00`da yapılacak sınavda; 75 soru Kuran-ı Kerim Meali`nin ilk 10 cüzünden, 25 soru ise, Muhammed Müfid Yaray`ın kaleme aldığı `Kur`an Nesline Kur`an İlimleri` kitabından sorulacak. Türkiye genelinde 15 yaş üstündekilerin katılacağı sınavda ilk 10`e girenler, umreyle ödüllendirilecek. Ayrıca Akdeniz bölgesinde ilk üçe girenlere özel ödüller verilecek\" dedi.

Sınava gireceklere çeşitli hatırlatmalarda da bulunan Geçer; \"sınava gireceklerin sınava giriş belgeleriyle birlikte en az yarım saat önceden sınava girecekleri yerde olmalarını ve yanlarında telefon gibi cihazları bulundurmamalarını istiyoruz.\" Dedi. Geçer, \"Kur`an İlimleri ve Meali Sınavı\"na katılacaklara başarılar diledi. (Ayhan Kaya - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir