• DOLAR 32.577
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2427.702
  • ...
TGK: Dershanelerin Kapatılmasına Karşıyız
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Dershanelerin kapatılmasıyla ilgili açıklama yapan Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, \"Dershanelerin kapatılmasına karşıyız\" dedi.

Dershanelerin kapatılmasıyla birlikte gençlerin özel hocaların kucağına düşeceğini ifade eden TGK Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, hükümetin bu kararı gözden geçirmesi gerektiğini ifade etti.

Alınan kararın yanlış olduğunu kaydeden Söylemez, \"Dershaneler sayesinde fakir ve fukaranın çocuğu çok cüzi fiyatlarla eğitim görme imkânına sahip oluyor ve binlerce genç tek çatı altında ders görme şansına sahip oluyorken birilerinin her seferinde gençlerin eğitimiyle oynamaya hakkı yoktur. Zengin ve varlıklı ailelerin çocukları zaten istediği okula ve üniversiteye parayla yerleşebiliyor. Ama fakir ve fukaranın çocukları cüzi fiyatlarla dershaneler sayesinde üniversiteye hazırlanıyor. Türkiye Gençlik Konseyi olarak alınan bu kararın yanlış bir karar olduğunu ifade ediyor. Karardan biran önce vazgeçilmesi gerektiğini belirtmek istiyoruz\" diye tepki gösterdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir