• DOLAR 32.511
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2432.432
  • ...
Gazze`ye Saldırıya Konyadan Sert Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA-Konya Merkez Kültür Park`ta gecenin geç saatlerinde yapılan kitlesel basın açıklamasına çok sayıda sivil toplum kuruluşu destek verdi.
 
Basın açıklamasını Konya İHH yönetim kurulu üyelerinden İhsan Erdim yaptı. Erdim konuşmasına Enfal süresinden ayetler okuyarak başladı.
 
Siyonist devletin ikindi namazından itibaren Gazzeye büyük bir saldırı başlattığını ifade eden Erdim, `Daha önce karadan, havadan ve denizden bomba yağdıran siyonist israil devleti bugünden itibaren Gazze`ye yine büyük bir saldırı başlattı. Gazze, Hanyunus ve Refah şehirleri şuanda bombardıman altındadır.``
 
Gazze`de Bulunan İHH Bürosu Bombardımandan Etkilendi
Gazze`deki İHH temsilcileriyle görüştüğünü belirten Erdim `` İzzettin el Kassam Tugayları komutanın şehit edilmesinin ardından Gazzedeki İHH temsilcileriyle görüşüp bilgi aldık. Bombardımanın hala devam etiiğini, ve Gazzede bulunan İHH bürosunun da bu bombalara isabet aldığını bildirmekteler.``şeklinde konuştu.
 
Peygamberleri Öldürmekten Çekinmeyenler, Gazzedeki Çocuklara Acımayacaklardır
Erdim`` Allahın lanetini almakla ünlü bir kavim, peygamberleri öldürmekten hiç çekinmeyen bir kavim, Gazze`deki çocuklara acımaz." İfadelerini kullandı.
 
Konuşmanın ardından İmam Ahmet Poşanoğlu, Gazze`de yaşayanlar için dua okurken kalabalık daha sonra sesizzce dağıldı. (M.Ata Doğu-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir