• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Şahin: PKK Kritik Grevcileri Öldürebilir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Özel bir televizyon programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, PKK`nın kritik aşamaya gelen açlık grevi eylemcilerini öldürebileceğine sözleri programa damgasını vurdu.

İşte M. Ali Şahin`in konuşmalarından ana başlıklar:

Açlık grevleriyle ilgili konu Türkiye`nin gündeminde. AB de zaman zaman bu konuyla yakından ilgileniyor. Terör örgütünün amacı da açlık grevleriyle sebebiyle `Türkiye`de bir kaos var` izlenimini vermek ve kargaşa çıkarmak. Hedefleri iç kamuoyu değil, dış kamuoyudur. Şu anda destek aldıkları bazı ülkelerin beklentilerine uygun mesaj vermek istiyorlar. Ben bu açlık grevlerinin samimi, gerçekten bir mantıklı gerekçesi olan eylemler olarak görmüyorum.

Açlık Grevindekiler 63 Günde Kaç Kilo Verdi?

Cezaevlerinde bulunan kişiler devletin gözetimi altındadır ve bunlar devlete emanet edilmiş olan insanlardır. Benim endişem şu, terör örgütünün siyasi uzantıları olarak bilinen bazı milletvekilleri de bu eyleme destek veriyorlar. Açıklamaları dehşet vericidir. Cezaevinden bir cenaze çıkarsa artık Türkiye`de kaosun ve kargaşanın önü alınamaz anlamında açıklamalar yapıyorlar.

HAPİSHANE YETKİLİLERİ DİKKATLİ OLMALI

PKK terör örgütü öylesine acımasız bir örgüt ki, cezaevinde herhangi bir kişiyi infaz edebilir. Dışarıya `açlık greviyle ilgili hayatını kaybetti` diye açıklama yapabilir. Hem dünyaya mesaj verirler hem de ciddi kargaşalar çıkarabilirler. Cezaevi görevlilerine açlık grevi yapan isimleri yakınen takip etmeleri gerekir. Örgütün hiçbir kuralı yok, akıllarına esen her türlü acımasız eylemi zaten sergilediler. Bunu cezaevinde yapabilirler diye endişe ediyorum. Yetkililerin dikkatini çekmek ihtiyacını duyuyorum.

ajanslar

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir