• DOLAR 32.585
  • EURO 34.861
  • ALTIN 2495.217
  • ...
Kassam Füzeleri Tel Aviv`i Vurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam’ın Siyonist hedeflere attığı füzelerin işgal altındaki Tellu’r-Rabi’ (Tel Aviv) şehrine ulaştığı belirtildi. İzzeddin El-Kassam Tugayları dün gece saat 23:57’de kendi yapımı bir füzeyi Tel Aviv’e attığını, bundan sonraki adımın daha büyük olacağını duyurdu. Gözlemciler, Filistin’in işgal edildiği günden bugüne ilk kez Tel Aviv’in böyle bir saldırıya maruz kaldığını belirtti.

İzzeddin El-Kassam Tugayları yayınladığı askeri bildiride, atılan füzelerin işgal ordusunun Gazze’de işlediği cinayetlere ve Kassam komutanı Ahmed El-Caberi’yi şehit etmesine ilk misilleme olduğunu söyledi.

Bildiride ayrıca “Kassam Tugayları Siyonistlerin hayatını cehenneme çevirmeye, Kassam’ın büyük komutanını şehit etmelerinden dolayı da kendilerini pişman etmeye yemin etmiştir. Önümüzdeki günler sözümüzün ne kadar doğru olduğumuzu gösterecek” ifadelerine yer verildi.

Siyonist işgal ordusunun dün (14 Kasım Çarşamba) ikindiden sonra Gazze’ye karşı başlattığı hava saldırılarında Kassam komutanı Ahmed El-Caberi şehit oldu.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir