• DOLAR 32.596
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2507.666
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 15 Kasım 2012 Perşembe günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

BATMAN BASIN.COM; `ALKOL İÇİN GEREKEN TEDBİRLERİ ALIN`
Yeşilay Batman İl Temsilcisi Şehmus Temiz, Batman`da son yıllarda alkol tüketimi ile ilgili rahatlık ciddi olarak dikkat çekmeye başladığını belirterek, ilgili kurumların bir an önce harekete geçip alkol satışı yapan yerlere ve cadde sokaklarda, araç içerisinde, alkol kullanarak vatandaşın huzurunu tehdit edenlere yönelik bir çalışma yürütmelerini ve gerekli düzenlemeleri ivedilikle yapmalarını talep etti.

BATMAN UMUT GAZETESİ; `ÇEVRE YOLU KAVŞAK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR`
Batman-Siirt Çevre Yolunda (TPAO Bulvarı) kapatılan kavşaklar Çamlıtepe Mahallesi ve esnaf için sıkıntıya neden olurken, karayolları yetkilileri, sorunun bir hafta 10 gün içerisinde çözüleceğini belirttiler.

BATMAN PUSULA GAZETESİ; `İDAM AĞIR SONUÇLAR VERİR`
Hükümet yetkililerinin \"İdam Cezası`nı\" tekrar getirme tartışmaları haberleri üzerine Batman Demokrasi Platformu yaptığı basın açıklamasında Türkiye için siyasal, ekonomik, hukuksal, kültürel ve sosyolojik sonuçları ağır olacağını belirtti.

BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `AĞIZ DİŞ SAĞLIĞINDA WC SORUNU!`
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sadece alafranga tuvaletler yapılmasına tepkiler devam ediyor.

BATMAN POSTASI GAZETESİ; `ÇEVRE BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI HASANKEYF`TEYDİ`
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bahattin Kaptan Hasankeyf`i ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

BATMAN GAZETESİ; `MEDRESE ÖĞRENCİLERİNE ODUN YARDIMI`
Medreselerde İslami ilimler eğitimi gören talebelerin ısınma ihtiyacını gidermek için harekete geçen Gercüş`ün Çiçekli (Şıfére) köyü sakinleri, soba için hazırlanmış iki kamyon odunu öğrencilere gönderdi.

BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `SEVİNÇER, `BU TÜR YAKLAŞIMLARI DOĞRU BULMUYORUZ``
Özgür Eğitim-Sen Batman Şube Başkanı Mustafa Sevinçer, Batman`da 19 okul müdürünün Milli Eğitim Bakanlığı müfettişleri tarafından araştırıldığı ve okuldaki öğretmenlerden bilgi alan müfettişlerin yaklaşımlarını doğru bulmadıklarını kaydetti.

BATMAN MEDYA GAZETESİ; ``EĞİTİMDE İHMAL VATANA İHANETTİR``
MEM`i ziyaret eden Vali Yılmaz Arslan, Batman`ın eğitim sorunlarını masaya yatırdı. Vali Arslan, eğitim alanında yapılacak ihmalin vatana ihanet olacağını belirterek, uyarılarda bulundu.

BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `DÜNYA DİYABET VE OBEZİTE HAFTASI`
Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, \"12-18 Kasım Dünya Diyabet ve Obezite Haftası\"nın tüm dünyada 160`ın üzerinde ülkede kutlandığını ve milyonlarca insanı bu konu çevresinde bir araya getirdiğini belirtti.

BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; ``İDAM 20. YÜZYILA GERİ DÖNDÜRÜR``
Başbakan Erdoğan`ın gündeme getirdiği idam cezası tartışmasına Batman Demokrasi Platformu`nun tepki geldi. Yapılan açıklamada, Ölüm cezasının geri getirilmesi demek 20. yüzyıla geri dönmek demektir.

BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `MALİYE ESENTEPE`Yİ İSTİYOR!`
Esentepe sosyal tesislerinin bulunduğu 100 dönümlük alanı Maliye ve Milli Emlak istiyor.(Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir