• DOLAR 32.6
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2412.237
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van yerel basınında yer alan bazı haber başlıkları şu şekilde;

VAN OLAY GAZETESİ: \"HİCRET, İSLAM İKTİDARININ RESMİ BAŞLANGICIDIR\"
Hicri yılbaşı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınlayan Van Peygamber Sevdalıları Platformu, Hicri yılbaşının zulüm ve işkence altındaki Müslüman ülkelerin selametine ve ümmetin vahdetine vesile olması temennisinde bulundu.

BÖLGE GAZETESİ: VAN`DA TRAFİK KAZASI:3 YARALI
Van`da 5 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

GAZETEVAN: MEMUR-SEN TOKİ`DE REZALET GÖRÜNTÜ
Van Memur-Sen TOKİ`de yaşayan vatandaşlar gün geçmiyor ki yaşadıkları evlerdeki sorunlarının çözümü için gazetelere ve yetkililere ulaşmaya çalıştıklarını ve bütün bu sorunlara ise bir türlü çözüm bulamadıklarını ifade ettiklerini söylemesinler...

VAN HAVADİS: BU ATAMAYI KİM NEDEN YAPTI?
Defalarca dile getirdik, Van hergün biraz daha kan kaybediyor. Van neden sahipsiz Van neden biçare. Dünyanın gözü Van`ın üzerinde iken, Vanlıların gözü ise birbirlerini yok etmeyle meşgul. Van şehrini adam gibi yönetecek, Vanlıların gurur duyduğu bir babayiğit, ne zaman çıkacak ortaya. Van için \"canım feda olsun\"diyebilecek, Van için hayatını ortaya koyabilecek ve dahası biçare Van ve Vanlılara sahip çıkacak bir kabadayı ne zaman hodri meydan diyecek merakla bekliyoruz.

VAN SESİ: AİLE HEKİMLERİNE KOAH SEMİNERİ
Türk Toraks Derneği tarafından `Dünya KOAH Günü` nedeniyle aile hekimlerine yönelik bir seminer verildi.

WAN HABER: TEK KULLANIMLIK SANMA, ÇÖPE ATMAYA KALKMA
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve tüm gençlik merkezlerinde uygulanacak olan \"Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma\" adlı proje Van`da da start aldı.

ŞEHRİVAN: BAŞBAKAN TOKİ KONUTLARINDA İNDİRİM YAPTI!
Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras, TOKİ konusundaki suskunluğunu bozdu: Son zamanlarda büyük tartışmalara yol açan TOKİ meselesine Ak Parti İl Başkanı Abdullah Aras`tan yorum geldi. \"TOKİ`deki başarı bazı kesimleri rahatsız etmiş ki bu başarıyı gölgelemeye çalışıyorlar\" diyen Aras, süre gelen bu tartışmalara yönelik, \"Biz bu insanları Allah`a havale ediyoruz, insaf\" şeklinde konuştu. (Sedat Karatay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir