• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ADANA - 15 Kasım 2012 Perşembe Adana`da günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: ADANA`DA SPOR FONU TALANI
Son bir yılda yaklaşık 8 Trilyon liranın Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz ve bürokratlarının keyfi tutumlarıyla yandaşlarına hortumlatıldığı belgeleriyle Adanalıların dikkatine sunuldu.

Yüreğir`e Üç Köprü Daha
\"Akıllı Dokunuş Projesi\" kapsamında kent içi trafiği rahatlatmak için PTT Evleri Mahallesi`nde DSİ sulama kanalı ile Özgür Mahallesi ve Kiremithane Mahallesi`nde de Sarıçam Deresi üzerindeki 3 ayrı köprünün yapım çalışması hummalı bir şekilde devam ediyor.

\"Seçmeli Derste Zorlama Yok\"
Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Adana`da bir okulda velilere ve öğrencilere seçmeli ders olarak zorla Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamberin Hayatı ile Temel Dini Bilgiler derslerinin seçtirildiği iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi.

İLKHABER GAZETESİ: FUARA İLGİ DORUKTA
Tarım sektöründe iş bağlantılarının kurulması, satış bağlantılarının gerçekleşmesi ve sektördeki yeni ürünlerin tanıtılması amacıyla organize edilen 6. Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ile aynı anda düzenlenen 6. Seracılık, Bahçecilik, Fidancılık, Tohumculuk, Çiçekçilik ve Teknoloji Fuarı

`6. Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları` Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi`nde eşzamanlı olarak açıldı.

Veliye Dayatma Yok
Eğitim Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, Adana`da bir okulda velilere ve öğrencilere seçmeli ders olarak zorla Kuran-ı Kerim ve Hz. Peygamberin Hayatı ile Temel Dini Bilgiler derslerinin seçtirildiği iddialarının gerçek dışı olduğunu bildirdi. (Ayhan Kaya-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir