• DOLAR 32.522
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2430.76
  • ...
Meteoroloji Uyardı 5 İlde Yağmur Var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara`nın batısı, Rize, Artvin, Trabzon`un doğu ilçeleri ile öğle saatlerinden sonra Aydın ve Muğla`nın kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara`nın güneydoğusu, Batı Karadeniz`in iç kesimleri, iç Ege ile İç Anadolu`da yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara ve Kuzey Ege`de kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale`nin kuzeyi ile İstanbul`un batı çevre ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor

EGE: Parçalı, zamanla kıyı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Aydın ve Muğla`nın kıyı ilçelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Rize ve Artvin ile Trabzon`un doğu kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

[HARİTALARI BÜYÜTMEK İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYIN]











[BU SAYFANIN İÇERİĞİ METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR]

Daha detaylı Hava Tahmin Raporları için tıklayın

Bu haberler de ilginizi çekebilir