• DOLAR 32.342
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2309.541
  • ...
SON DAKİKA
Çevre Yolu Kavşak Sorunu Çözülüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Karayolları Bölge Müdürlüğü`nün Batman-Siirt Çevre Yolunda (TPAO Bulvarı) kapatılan kavşaklar, Çamlıtepe Mahallesi sakinleri ve esnaf için sıkıntıya neden oldu. Daha önce Dünya Hastanesi önünde ve biraz ileride olan aralık kapatılınca araçlar iki km ilerideki Korık Kavşağı olarak bilinen kavşaktan dönmek zorunda kalıyorlar.

 

Kavşakların tekrar açılmasını talep eden mahalleli ve esnaf, Korık kavşağından dönmek zorunda kalan araçların mahalle için ve hastaneye gelen hastalar için büyük sıkıntı olduğunu belirterek kavşak açılmasını istediler.
Esnaf Hamit Tayfur, daha önce Doğa Sitesi`ne dönülen noktada kavşak vardı, halen trafik ışıkları da var. Burası kapatıldığı için araçlar 2 km ileriden Korık Kavşağı`ndan dönüyorlar. Kavşağın açılmasını istiyoruz\" dedi.

 

Şoför Zeki Tuncel, Şafak Mahallesi hattında minibüsçülük yaptığını belirterek, \"Şehirden gelirken 2 km ileriden Korık Kavşağı`ndan dönmek zorunda kalıyoruz. Yolcular içinde Çamlıtepe Mahalle sakinleri içinde çok büyük sıkıntı oluyor. Bir an önce Karayollarından kavşak açılmasını istiyoruz\" şeklinde konuştu.

 

Haber yapmak amacıyla çevre yolunda bulunduğumuz sırada incelemede bulunan ve isimlerinin açıklanmasını istemeyen Karayolları yetkilileri, kendilerine de çok sayıda vatandaştan kavşak açılması yönünde talep geldiğini belirterek, inceleme yaptıklarını söylediler.

 

Yaptıkları inceleme sonunda, çevre yolu Doğa Sitesi`ne dönülen noktada, \"Sığınmalı cepli aralık\" bırakılacağını ve sinyalize edileceğini kaydettiler. Bunun bir kavşak olmadığını ancak araçların dönebilmelerini, trafiğin ve vatandaşın rahatlamasını istediklerini dile getiren yetililer, bir hafta 10 gün içerisinde çalışmanın bitmesini planladıklarını kaydettiler. (M.Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir