• DOLAR 32.348
  • EURO 35.153
  • ALTIN 2308.536
  • ...

BATMAN-MÜSİAD tarafından iki ayda bir düzenlenen genel idare kurulu toplantısının kasım ayı programı Antalya`da gerçekleştirilecek. Toplantıya katılacak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün`e \"Özel Sektör ve KOSGEB: Rekabet Gücünün Gelişimi İçin Yeni İş Birlikleri\" konusunda bölgesel sunumlar yapılacak.

 

MÜSİAD tarafından her iki ayda bir Genel Merkez ile Şube Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı programının, 2012 yılı son programı 16-17 Kasım 2012 tarihlerinde Antalya Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, GİK Toplantısı ve Gala yemeği programına onur konuğu olarak T.C.Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün`ün katılacağını belirtti.

 

Toplantıya Nihat Ergün`ün yanı sıra KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan`ın da katılacağını vurgulayan Özdemir, \"Her biri farklı şubelerimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu toplantılarımıza bakan ve üst düzey bürokratlarımız tarafından katılım sağlanmakta, toplantılarımızda bölgesel sorunlarımız ve çözüm önerilerimiz hakkında kendilerine sunumlar yapılmaktadır. Genel Merkezimiz tarafından Genel İdare Kurulu toplantılarımız öncesinde toplantımıza katılacak bakanımızın sorumluluk alanına giren konular hakkında şubelerimizden gelen verilerin yer aldığı bir rapor çalışması hazırlanarak program kapsamında Sayın Bakana takdim edilmektedir\" açıklamasında bulundu. (Veysi Demir-İLKHA)