• DOLAR 32.51
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2472.806
  • ...
İHH Konteynırkent`i Bu Kış da Hizmet Verecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Geçen yıl yaşanan iki depremin ardından İHH tarafından Van`da kurulan konteynırkentin bu kış da hizmet vereceği belirtildi.

 

İHH Konteynırkent yetkilileri bu yıl kiracılara ev verilmemesi ve kimi TOKİ konutlarının tamamlanmaması üzerine böyle bir karar aldıklarını belirttiler.

 

\"Bu Yıl da Hizmet Vereceğiz\"
Konteynırkent görevlisi Fevzi Korkmaz bulundukları yerde 720 konteynır bulunduğunu belirterek \"Konteynırkentimizde 720 konteynır bulunmaktadır. Şuanda bunun yarısından fazlası doludur. Burada kalan vatandaşların geneli kiracı ve mağdur ailelerden oluştuğu için bu kış burayı kapatmayı düşünmüyoruz.\" dedi.

 

\"18Yıldır Kiracıyım\"
Kent sakinlerinden Cazibe Keskin ise geçen seneden bu yana konteynırlarda kaldığını belirterek, \"Ben buradan çok memnunum İHH düzenli olarak her ay bize yardım ediyor.\" şeklinde konuştu.Kimsesinin olmadığını anlatan Keskin, \"18 yıldır kiracıyım çocuklarım yetimdir. Bunlara ben bakıyorum herhangi bir yerden bir maaş falan da almıyorum. Allah razı olsun İHH düzenli olarak yardım ediyor onun dışından herhangi bir kurumdan bir şey almıyorum\" diye konuştu.

 

Keskin, ayrıca konteynırkentin kapatılması durumunda ortada kalacağını belirtti.(Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir