• DOLAR 32.554
  • EURO 34.915
  • ALTIN 2436.533
  • ...
Boşaltılan Okul ile Hastane Esrarcıların Mekânı Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Viranşehir Eski Devlet Hastanesi ile Mehmet Akif Ersoy okulunun ek binası, büyük tehlike saçıyor. Özellikle hastanenin bahçesi ile birlikte büyük bir alanı kaplaması ve içerisinde onlarca yapının bulunmasının yanı sıra çevresinin sakin olması, tinerci ve hırsızlara müsait bir ortam sağlıyor.

Kullanılır halde terk edilen hastane, şuanda harabeye dönmüş dönerken, tinerciler ile sarhoşların mekân edindiği söz konusu yerlerde fuhşun da yapıldığı dile getirilmektedir. Söz konusu yerlerden geceleri gürültü ve seslerin geldiği mahalleliler tarafından dile getiriliyor.

Hem okulun ve hem de hastaneye yakın yerde ikamet eden vatandaşlar, \"Bu yerler bizleri tedirgin etmektedir. Geceleri sürekli buralara giren çıkanlar olmakta ve buralarda kötü şeyler yapılmaktadır. Tinercisi, esrarkeşi, sarhoşu ve fuhuş ehli insanlar tarından kullanılmaktadır. Hiçbir yetkili hiçbir şey yapmamaktadır.\" diye tepkirlerini dile getirdiler.

 

Ahlaki yozlaşmayla ilgili hem emniyetin ve hem de belediye zabıta ekiplerinin sessizliğinin düşündürücü olduğunu ifade eden Cami-Der başkanı Mehmet Acet: \"Söz konusu yerlerin kötü insanlar tarafından mekân edinildiğini sağır sultan bile duymuşken, hiçbir tedbirin alınmaması ahlaki olarak büyük bir tehlikedir. Yetkililerin gerekenleri bir an önce yapması lazım. Okulun yıkım kararı hemen yerine getirilmeli veya söz konusu yerlere acilen güvenlikçi atanması lazım\" dedi. (Sabri Acet - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir