• DOLAR 32.384
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2326.163
  • ...
Peygamber Sevdalıları Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana, Ceyhan, Osmaniye, Mersin ve Tarsus`tan on altı takımın katılımı ile gerçekleşen STK`lar arası Peygamber Sevdalıları Akdeniz Bölgesi Futbol Turnuvası, yaklaşık üç aylık bir mücadelenin ardından sonuçlandı. Rakiplerini tek tek eleyen Mekteb-Der, finalde karşılaştığı Mustazaf Der Adana Şubesi`ni yenerek şampiyon oldu.

Şampiyon olan Mekteb Der oyuncularına kupa ile çeşitli hediyeler verildi. Takım adına hediyeleri kabul ederek dağıtan Mekteb Der Başkan Yardımcısı İbrahim Bora kısa bir konuşma yaptı.

Yapılan tüm organizasyonlardaki tek gayenin Allah rızası olduğunu belirten Bora; "Allah için bir araya gelen bu gençlerle değişik bir aktivite olan spor etkinliği yaparak uhuvvet ve kaynaşmayı sağlamak istedik. Hamdolsun bu gayemiz de hâsıl oldu. Spor hem sağlık hem de sosyal açıdan önemli bir aktivitedir. Bu ve benzeri etkinliklerle gençlerimizin sosyal açıdan da gelişeceğini düşünüyoruz. Derneklerde yapılan kültürel çalışmaların yanında spor aktiviteleri ile gençlerimizin olumlu yönde deşarj olduğu muhakkak. Bu bağlamda ileride de bu tür organizasyonlar yapmayı düşünüyoruz" dedi.

Yapılan ödül töreni sonrasında tatlı ikramı yapıldı.

Ayhan Kaya - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir