• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...
Mısır`dan Siyonist Rejime Tehdit
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist Maariv gazetesi, Mısır’ın, Siyonist rejimi Gazze’ye karşı geniş çaplı bir saldırıya girişmesi durumunda büyükelçisini geri çekmekle tehdit ettiğini yazdı.

Gazete, son saldırıların ardından Gazze’ye karşı geniş çaplı bir savaşın açılması konusunun işgal ordusu tarafından etraflı bir şekilde değerlendirildikten sonra Netanyahu’ya takdim edilmesine ve bu saldırı için kamuoyu oluşturulmasına rağmen hükümetin Mısır ile ilişkilerin bozulmasından korktuğunu belirtti.

Gazete verdiği haberin devamında, işgal yönetimiyle Mısır arasında ikili görüşmelerin sürdüğünü, işgal tarafının füze saldırılarının devam etmesi durumunda Gazze’ye geniş çaplı bir operasyonun kaçınılmaz olduğunu ilettiğini kaydetti.

Maariv gazetesi daha sonra şu bilgiyi verdi: “Mısır açıkça tehdit edip, geniş çaplı bir saldırı karşısında sessiz kalmayacağını belirtti ve böyle bir operasyonun başlaması durumunda büyükelçisini geri çekeceğini söyledi. Mısır ayrıca, ateşkesi sağlamak için sürdürdüğü çabaların sonucunu görmesi için İsrail’in kendine hakim olmasını istedi.”

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir