• DOLAR 32.552
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2428.49
  • ...
Ayyaşlar Tehlike Saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-Batman`da yol kenarında içki içme rezaleti katlanarak devam ediyor. Halkın gidiş geliş güzergâhlarını mesken edinen ayyaşların, okul dağılışında evine giden bir öğrencinin yolunu keserek öğrenciyi darp ettikleri belirtildi.

 

Akşam saatlerinde Batı Raman Bulvarı ve Milli Egemenlik Bulvarı gibi yerlerde halkın gözü önünde içki içen ve uyuşturucu kullanan kişiler aileleri tedirgin ediyor.

 

İmam Hatip Lisesinde okuyan Hasan Ş. okul dağılışında Petrol Mahallesindeki evine yaya olarak giderken Milli Egemenlik Bulvarında ellerinde içki şişeleri olan 4 kişi tarafından yolu kesilerek darp edildi.

 

Ayyaşların saçtığı tehlikeye dikkat çeken 70 yaşındaki H.Sabri Ş, \"Oğlum İmam Hatip Lisesinde okuyor Milli Egemenlik Bulvarı oğlumun her gün geçtiği güzergâhtır. Saat: 18.00`da okuldan dağılıyorlar akşam ezanından sonra olduğundan karanlık oluyor. Geçen Cuma günü Milli Egemenlik Bulvarı kenarında içki içenler ellerinde içki şişeleri olan 4 kişi önünü keserek oğlumla kavga etmişler. Sarhoş olanlardan biri oğlumun sırtına taşla vurmuş. Yoldan geçen halk ve yakın çevre esnafı araya girerek ayırmışlar. Yetkililer, sarhoşların böyle ortalıklarda içki içmelerine izin vermemeliler. En azından böyle yerlerde polis devriyeleri daha sık olmalıdır\" dedi.

 

H.Sabri Ş. \"Böyle tehlikeler devam ettikçe artık evde duramam ve bir çözüm bulunan kadar ,bu yaşıma rağmen, oğlumu okuldan almaya gideceğim. Yetkililerin bir an önce önlem alması lazım.\" dedi.(Mehmet Sait Çelik - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir