• DOLAR 32.443
  • EURO 35.668
  • ALTIN 2323.14
  • ...
Kışlık Ayakkabı Alacaklara Tavsiyeler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Kışlık ayakkabı alacaklara tavsiyelerde bulunan ayakkabı tamircisi Kahraman Karabulak, \"İnsanlarımız Çin malı ayakkabılara aldanmasın\" dedi.

Önemli olan noktanın ayakkabının tabanı ve derisi olduğunun altını çizen Kahraman usta, \"Ayakkabıların tabanı çok önemli... Malum bizim bölgemizde kar yağışı çok oluyor. Hem ayakların üşümemesi hem de kayıp düşmemek için tercihimiz kauçuk olmalıdır. Kauçuk tabanlar en sağlıklı tabanlardır. Deri olarak da kesinlikle kalın derili ayakkabılar tercih edilmelidir. Bu önlem de hem ayakkabının su çekmesini hem de ayakların üşümesini engeller\" dedi.

\"Ucuzluk Veya Pahalılık Belirleyici Olmasın\"
Kışlık ayakkabı alacaklara tavsiyelerini sürdüren Kahraman usta, \"Halkımızın, `pahalı ayakkabı iyi ayakkabıdır` şeklinde bir yanılgısı var. Bu yanılgı kesinlikle doğru değil. Pekâlâ, giyilebilecek güzel bir ayakkabı uygun fiyata alınabilir. Dikkat etmemiz gereken nokta Çin malı ürünlere paramızı vermemektir. Çin malı ürünler ucuz görünebilir. Ama kesinlikle kalitesizdir. Kanserojen maddeler içerir. İnsan sağlığı açısından ayak sağlığı belirleyicidir. Ayaklarımızı Çin malı ayakkabılara teslim etmeyelim. Kaliteli ayakkabı satan mağazalarda seri sonu indirimlerden faydalanılabilir. Yazın kışlık kışın da yazlık ayakkabı alınarak çok ekonomik fiyata çok kaliteli ayakkabılar alınabilir. Bir de 30-40 TL verip kalitesiz bir ayakkabı alıp iki üç ay giyeceğimize 60 TL verip iki yıl giyeceğimiz bir ayakkabı satın alabiliriz \" şeklinde tavsiyelerde bulundu. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir