• DOLAR 32.604
  • EURO 34.794
  • ALTIN 2488.601
  • ...
SON DAKİKA
Tüp Bebek Proje Süresi Uzatıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Midyat`ta \"Tüp Bebek Projesi\"nden faydalanmak isteyenler için başvuru süresi uzatıldı.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürü Orhan Günel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı`nın ilgili genelgesi çerçevesinde, tüp bebek sahibi olmak isteyip de tedavi giderlerini karşılayamayan yoksul ailelere destek sağlanması amacıyla Tüp Bebek Projesi`nin başvuru süresinin uzatıldığını bildirdi.

 

Proje ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları`na 7 Kasım 2012 tarihi itibari ile 821 kişi başvurduğunu ve modüle kaydedildiğini ifade eden Günel, \"Hastanelerden alınan tıbbi muhtaçlık belgesinin bazı tetkikleri gerektirmesi ve kıssa zamanda alınamaması nedeni ile genel Müdürlüğümüze, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarından ve vatandaşlarımızdan başvuru süresinin uzatılması talepleri gelmektedir. Tüp bebek tedavisine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için projenin başvuru tarihi 7 Aralık`a uzatıldı\" dedi.

 

Günel son olarak, bu tarihe kadar ilgili ailelerin İl ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına müracaat etmesi gerektiğini kaydetti. (M. Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir