• DOLAR 32.492
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2431.797
  • ...
Rahmet Eli`nden 96 Bin TL`lik Giyim Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Kurulduğu günden beri yaptığı hayırlı hizmetlerle tanınan Van Rahmet Eli Gıda Bankası ve Muhtaçlarla Yardımlaşma Derneği yardımlarını aralıksız sürdürüyor.

 

Yaptığı faaliyetleri her ay kamuoyuyla paylaşan Rahmet Eli Derneği 2012 Ekim ayı faaliyet raporunu açıkladı.

 

\"İki Günü Bir Birine Eşit Olan Ziyandadır\"
Faaliyet raporunu açıklayan Rahmet Eli Gıda Bankası başkanı Abdullah Yıldırım, derneklerinin kurulduğu günden beri yaptığı hayırlı faaliyetlerin bereketli olduğunu ve toplumsal dayanışmayı etkilediğini söyledi. Yaptıkları hayırlı hizmetlerde yardımlarını ve katkılarını esirgemeyen Vanlı esnafa, yüzlerce üye ve gönüllülerine teşekkür eden Yıldırım, \"Bizler Resullulah (s.a.s)`in \"İki günü bir birine eşit olan ziyandadır\" hadisi şerifini rehber edinerek her geçen gün daha çok mağdur aileye ulaşıp, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderilmesine bir önceki günden daha fazla uğraş ve gayret göstermekteyiz. Yüce Rabbimiz üye ve gönüllü kardeşlerimizin bu gayretlerini her geçen gün daha da bereketlendirmektedir\" dedi.

 

96 Bin TL`lik Giyim Yardımı Yapıldı
Geçen ekim ayı içerisinde 3 bin 9 yüz 55 muhtaç aile tespit ettiklerini söyleyen Yıldırım, \"Nihayetinde geçen ay içerisinde yapılan giyim yardımları ile yüzlerce yetim, mağdur ve miskin aile aldıkları giyim ve ayakkabı yardımları ile sevindirilmişlerdir. Yaklaşık 96 Bin TL`lik giyim yardımımız, esnafımızın Van Rahmet Eli Gıda Bankasına olan güvenlerinin göstergesidir. Ekim ayı içerisinde 166 aileye gıda paketi ulaştırarak bundan sonraki aylarda bu sayıyı daha da artırmanın endişesini taşımaktayız\" ifadelerini kullandı.
Yıldırım ayrıca, Van`da kışın, uzun ve çetin geçmesi nedeniyle mağdur bir aileye ısınma yardımında bulunduklarını söyleyerek amaçlarının bu ve benzeri ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya gayret göstermek olduğunu kaydetti. (Fırat Arslan-İLHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir